Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Guasti Clemente - Nebbiolo d'Alba 2011 Forstør

Guasti Clemente - Nebbiolo d'Alba

Ny

Nebbiolo d'Alba 2011 fra Guasti Clemente er en intens, fløjlsagtig og frugtig Nebbiolo vin med en behagelig og harmonisk tørhed. Vil man have at premiumsvinen skal opnå sin optimale smag, kan den med fordel gemmes et par år før rødvinen nydes. Her har vi at gøre med en kvalitetsvin, der kun bliver bedre.

Nebbiolo d'Alba fra Guasti Clemente er en vin i særklasse.

Flere detaljer

DKK 199,00

Yderligere information

Guasti Clemente - Nebbiolo d'Alba

En flot og stor vin med fantastisk potentiale. Kan med fordel gemmes i nogle år endnu før den drikkes.

Denne vin er tør med en stor krop og med den kendte, kraftige smag fra nebbiolo-druen. Hos vinhuset Guasti laver man vine, der når op til loftet - og højere! 

Nebbiolo d'Alba har intens granatrød farve, der forfører øjet. 

Nebbiolo vinen er velegnet til stegt kød, pastaretter og osteanretninger. 

Det anbefales at servere Nebbiolo vinen ved 18-20 grader, for at opleve de bedste smagsnuancer.

Yderligere information om Nebbiolo d'Alba

Druer: 100% Nebbiolo
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc: 13% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Guasti Clemente - Årgangsvine til attraktive priser

Historien om Clemente vinhuset går tilbage til 1880'erne og involverer bl.a. plantning af verdens største vinmarker i Californien og en by med eget navn. Det er dog ikke derfor Guasti Clemente er et kendt navn i vinindustrien - det skyldes nærmere hans formiddable og usammenlignelige sans for at dyrke og lave kvalitetsvine med mange års ekspertise.

Kongen af Piemonte-regionen er baroloen - og dette sørger Guasti Clemente for at vise os med sine eksklusive flasker og årgange, der både kan drikkes nu - men også sagtens kan gemmes indtil den rigtige lejlighed viser sig. Årgangsvine af barbera- og nebbiolodruer, der gør indtryk på madoplevelsen. 

Perfekte til især italienske forretter (antipasti) og pasta - men er også anvendelige til de lidt kraftigere retter i efteråret. Helt igennem fantastiske vine til en lige så fantastisk pris!