Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
I Muri - Primitivo Forstør

I Muri - Primitivo

12921

Ny

En intens rubinrød vin med lilla glimt er hvad der rammer øjet, når Primitivo fra I Muri hældes op. Den italienske rødvin byder på en kraftig smag af røde frugter, der forkæler ganen. 

I Muri Primitivo har bløde tanniner og en harmonisk fylde, som ligger godt på tungen. Rødvinen er drikkeklar, men kan også sagtens gemmes et par år inden den nydes.

Flere detaljer

DKK 95,00

Yderligere information

I Muri - Primitivo

Med Primitivo fra I Muri får man en italiensk rødvin med et stort gemmepotentiale. Rødvinen er dog også drikkeklar og kan også sagtens nydes med det sammen med stor fornøjelse. 
I Muri rødvinen byder på en intens smag af røde frugter, som balanceres af en afdæmpet og blid syre. Nyd vinens smukke rubinrøde farve, når den hældes op i vinglasset.
I Muri Primitivo fungerer ideelt sammen med rødt kød og vildt, samt modne oste. Server rødvinen let afkølet på 16 - 18 grader for at opnå en optimal og forfriskende smagsoplevelse.

Yderligere information om Primitivo

Sammensætning: 100% Primitivo
Land: Italien
Område: Puglia
Alc: 13,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Vignetti del Salento - Magiske dråber fra skønne Italien

Vignetti del Salento stræber altid efter at fortælle en betagende historie i hver eneste dråbe vin de producerer. For at opnå dette mål hyrede de den anerkendte vinekspert Filippo Baccalaro, som efter mange års forskning fandt de bedste vinmarker i Manduria og Sava-området, der, takket være deres specifikke jord- og klimaforhold, betragtes som de mest egnede områder for den største druesort: Primitivo.

Får at opnå den højeste kvalitet muligt, tager Vignetti del Salento hånd om hver eneste lille detalje i processen - lige fra høst til lagring. Blandt deres oprindelige røde druesorter finder man de anerkendte sorter Primitivo, Negroamaro og Malvasia Nera; Verdeca for de hvide druesorter.