Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Jack Rabbit - Merlot 18,7 cl. Forstør

Jack Rabbit - Merlot 18,7 cl.

Ny

Miniatureflasken med Merlot fra Jack Rabbit er fyldt med rige noter af multe- og solbær samt kanel der går over i flotte nuancer af lilla frugter som blomme og sveske. 

Merlot fra Jack Rabbit er blød og frugtig. Den kommer her i en perfekt taskestørrelse, lige til at medbringe på stranden, til koncert eller på skovtur. 

OBS. Engroskunder min. et kolli à 12 stk.

Flere detaljer

DKK 39,00

Yderligere information

Jack Rabbit - Merlot 18,7 cl.

Merlot er altid en dejlig og blød vin til det meste mad.

Denne Jack Rabbit Merlot skuffer da heller ikke hverken næse eller smagsløg med sin elegante, direkte og livlige karakter fra start til slut. Afrundede tanniner slutter på en overraskende note af eukalyptus, der sørger for at gøre sin egen helt unikke stemme hørt i denne vin.

Yderligere information om Merlot

Sammensætning: 100% Merlot
Land: USA - Californien
Alc: 13%

Jack Rabbit - Forfriskende vin med humoristisk sans

Jack Rabbit sætter pris på god vin og god humor, en kombination som falder i god jord hos mange. Hos Jack Rabbit's vine finder man stort set altid en udtalt sødme og et forfriskende strejf af frugtige noter. Det gør de mange vine fra Jack Rabbit til et populært valg, hvis man trænger til en sødmefyldt kvalitetsvin.

Derudover fås mange af Jack Rabbit's delikate vine i miniaturestørrelser, perfekt til hvis man skulle have lyst til et glas forfriskende vin på farten.

Med deres opsigtsvækkende mærkater, er Jack Rabbit altid et midtpunkt på bordet og passer også perfekt som en gave med god humor.