Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Jack Rabbit - Merlot Forstør

Jack Rabbit - Merlot

Ny

Jack Rabbit har kreeret en Merlot der ikke skuffer med sine rige noter af multebær, solbær og kanel samt nuancer af lilla frugter såsom blommer og svesker. Jack Rabbit Merlot er en behagelig drikkevenlig rødvin, som alle kan være med på. 

Med Jack Rabbit får du en dejlig alsidig Merlot til en rigtig flot pris, man bestemt ikke kan klage over.

OBS. Engroskunder min. et kolli à 6 stk.

Flere detaljer

DKK 69,00

Yderligere information

Jack Rabbit - Merlot 

Merlot er altid en dejlig og blød vin til det meste mad.

Denne Merlot fra Jack Rabbit skuffer da heller ikke hverken næse eller smagsløg med sin elegante, direkte og livlige karakter fra start til slut. Rige noter af bær og kanel fører over i overdådige nuancer af lilla frugter som blomme og sveske. Afrundede tanniner slutter på en overraskende note af eukalyptus, der sørger for at gøre sin egen helt unikke stemme hørt i denne Merlot fra Jack Rabbit.

Anbefalet serveringstemperatur for Merlot er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da temperaturen i flasken hurtigt stiger.

Yderligere information om Merlot

Sammensætning: 100% Merlot
Land: USA - Californien
Alc: 13% 

Jack Rabbit - Forfriskende vin med humoristisk sans

Jack Rabbit sætter pris på god vin og god humor, en kombination som falder i god jord hos mange. Hos Jack Rabbit's vine finder man stort set altid en udtalt sødme og et forfriskende strejf af frugtige noter. Det gør de mange vine fra Jack Rabbit til et populært valg, hvis man trænger til en sødmefyldt kvalitetsvin.

Derudover fås mange af Jack Rabbit's delikate vine i miniaturestørrelser, perfekt til hvis man skulle have lyst til et glas forfriskende vin på farten.

Med deres opsigtsvækkende mærkater, er Jack Rabbit altid et midtpunkt på bordet og passer også perfekt som en gave med god humor.