Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Jack Rabbit - Shiraz Forstør

Jack Rabbit - Shiraz

12760

Ny

Shiraz fra Jack Rabbit er en frisk og krydret vin med smag af brombær og hindbær. Rødvinen fra Chile  er flot balanceret med bløde tanniner, hvilket giver en behagelig og tilgængelig vin der nemt glider ned.

Jack Rabbit Shiraz er livlig og fuld af dejlig frugtsmag. Rødvinen fra Chile er en skøn vin som kan nydes uanset anledningen.


Flere detaljer

DKK 69,00

Yderligere information

Jack Rabbit - Shiraz 

Shiraz fra Jack Rabbit er en dejlig og blød vin til det meste mad.

Denne Shiraz fra Jack Rabbit skuffer da heller ikke hverken næse eller smagsløg med sin elegante, direkte og livlige karakter fra start til slut.

Rige noter af brombær og hindbær, samt krydderi fører over i overdådige bløde tanniner. Alle disse elementer skaber en harmonisk balanceret rødvin, der nem at drikke.

Anbefalet serveringstemperatur for Shiraz er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da temperaturen i flasken hurtigt stiger.

Yderligere information om Shiraz

Sammensætning: 100% Shiraz
Land: Chile
Alc: 13% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Jack Rabbit - Forfriskende vin med humoristisk sans

Jack Rabbit sætter pris på god vin og god humor, en kombination som falder i god jord hos mange. Hos Jack Rabbit's vine finder man stort set altid en udtalt sødme og et forfriskende strejf af frugtige noter. Det gør de mange vine fra Jack Rabbit til et populært valg, hvis man trænger til en sødmefyldt kvalitetsvin.

Derudover fås mange af Jack Rabbit's delikate vine i miniaturestørrelser, perfekt til hvis man skulle have lyst til et glas forfriskende vin på farten.

Med deres opsigtsvækkende mærkater, er Jack Rabbit altid et midtpunkt på bordet og passer også perfekt som en gave med god humor.