Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny JF Protheau Gevrey Chambertin Forstør

JF Protheau Gevrey Chambertin

Ny

JF Protheau Gevrey-Chambertin, en vin synonymt med udsøgt elegance og rig karakter. Fra det prestigefyldte Gevrey-Chambertin vinområde i hjertet af Bourgogne kommer denne vin som en mesterlig repræsentant for regionens berømte vintradition.

Gevrey-Chambertin er kendt for sine exceptionelle vinmarker, hvor jordbunden af ​​kalksten og ler kombineret med et gunstigt mikroklima giver druerne en unik kompleksitet og dybde. Disse optimale forhold skabee en unik vin, der fanger essensen af ​​Bourgogne

Flere detaljer

DKK 849,00

Yderligere information

Smagsnoter

JF Protheau Gevrey-Chambertin imponerer med sin dybe rubinrøde farve og komplekse aromaprofil. På næsen mødes du af rige aromaer af modne kirsebær, hindbær og solbær, ledsaget af subtile toner af skovbund, krydderier og hints af læder. På ganen er vinen fyldig og velafbalanceret, med elegante tanniner og en lang, harmonisk finish, der afslører lag på lag af smag.

Mad og vin kombinationer

Denne vin er en fremragende ledsager til en række sofistikerede retter. Nyd den til grillet eller stegt rødt kød, lam, vildt eller and. Den passer også perfekt til fyldige gryderetter, svampebaserede retter og et udvalg af modne oste. Gevrey-Chambertins struktur og kompleksitet vil løfte enhver madoplevelse.

En gave til feinschmeckere og samlere

JF Protheau Gevrey-Chambertin er det ideelle valg for både vinkendere og dem, der ønsker at udvide deres vinhorisont. Denne vin er et mesterværk, der fortjener en plads i enhver vinkælder, og vil imponere ved enhver særlig lejlighed eller sammenkomst.