Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny JF Protheau Maranges 1er Cru Forstør

JF Protheau Maranges 1er Cru

Ny

Velkommen til en verden af ​​raffinement og enestående smag med JF Protheau Maranges 1er Cru. Fra den prestigefyldte Maranges-region i Bourgogne, kendt for sine udsøgte premier cru-vine, kommer denne perle, der forfører ganen med sin finesse og kompleksitet.

Denne premier cru-vin byder på en forførende dyb rubinrød farve. På næsen afslører den komplekse aromaer af modne røde bær, krydderier og delikate blomsternoter. I ganen er vinen fyldig og velafbalanceret, med fløjlsbløde tanniner.

 

Flere detaljer

DKK 449,00

Produkt information

TypeRødvin
LandFrankrig
RegionBourgogne
DruerPinot Noir
Indhold75 cl
AllergenerIndeholder sulfitter
Serveringstemperatur16-18 gr.

Yderligere information

Perfekt til samlingen

Uanset om du er en passioneret samler eller ønsker at begynde at udforske en verden af ​​kvalitetsvine, vil JF Protheau Maranges 1er Cru være en værdifuld tilføjelse til din vinkælder. Denne vin repræsenterer det bedste fra burgundisk vinfremstilling og vil helt sikkert imponere både dig og dine gæster.

 

Begrænset tilgængelighed

Som alle gode vine produceres JF Protheau Maranges 1er Cru i begrænsede mængder. Sørg for en flaske eller to af denne eksklusive vin, mens den stadig er tilgængelig, og nyd en smag af Bourgognes fineste vinfremstillingsevner.