Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny JF Protheau Marsannay Forstør

JF Protheau Marsannay

Ny

Udforsk elegancen og kompleksiteten ved JF Protheau Marsannay, en vin, der afspejler Bourgognes stolte vintradition. Fra det anerkendte Marsannay-område kommer denne vin, som forfører med sin raffinerede smag og karakter.

Marsannay, kendt som "porten til Côte de Nuits", er berømt for sine exceptionelle vinmarker, der nyder godt af dens kalkholdige jordbund og kølige klima. JF Protheau udnytter disse unikke forhold til at producere en vin, der er en sand afspejling af Marsannays terroir.

Flere detaljer

DKK 399,00

Produkt information

TypeRødvin
LandFrankrig
RegionBourgogne
DruerPinot Noir
Indhold75 cl
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

JF Protheau Marsannay har en strålende rubinrød farve og en kompleks aromaprofil. På næsen afsløres intense aromaer af røde bær som kirsebær og jordbær, kombineret med subtile antydninger af krydderier og skovbund. I ganen er vinen velafbalanceret med fine tanniner, frisk syre og en lang, vedholdende finish, der giver en rig og harmonisk smag.

 

Mad og vin kombinationer

Denne alsidige vin er en fremragende partner til en bred vifte af retter. Prøv den sammen med grillet kød, fjerkræ eller and. Den er også en god ledsager til pasta, svampebaserede retter og et udvalg af oste.
Marsannays struktur og finesse vil højne madoplevelsen og få det bedste frem i retten.

 

Perfekt til enhver lejlighed

Uanset om du er en garvet vinkender eller nybegynder, vil JF Protheau Marsannay være en værdifuld tilføjelse til din samling. Denne vin er ideel til særlige lejligheder, som en tankevækkende gave eller som et elegant valg til en fin middag.

 

Begrænset tilgængelighed

Som kvalitetsvin fra et anerkendt vinområde produceres JF Protheau Marsannay i begrænsede mængder. Sørg for en flaske i dag, og nyd en autentisk smag af Bourgogne.