Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny JF Protheau Pommard 1er Cru Forstør

JF Protheau Pommard 1er Cru

Ny

Når du møder denne Pommard 1er Cru første gang, vil du blive forført af dens dybe rubinrøde farve og komplekse aromaprofil. På næsen afsløres en symfoni af modne røde frugter såsom kirsebær og jordbær, kombineret med subtile noter af krydderier, skovbund og strejf af vanilje. Smagen er rig og velafbalanceret, med silkebløde tanniner og en lang, vedholdende finish, der efterlader en følelse af ren nydelse.

Flere detaljer

DKK 999,00

Produkt information

TypeRødvin
LandFrankrig
RegionBourgogne
DruerPinot Noir
FadlagringJa
Indhold75 cl
AllergenerIndeholder sulfitter
Serveringstemperatur16-18 gr.

Yderligere information

Unik Terroir

Pommard 1er Cru kommer fra de mest prestigefyldte vinmarker i Pommard, kendt for sin kalkholdige jord og ideelle klima. Disse unikke forhold giver vinen dens karakteristiske kraft og elegance, og sikrer en vinoplevelse som ingen anden.


Mad og vin kombinationer

Denne enestående vin er en ideel partner til en bred vifte af gourmetretter. Prøv den med rødt kød, især okse, lam, eller til vildtretter. Den passer også perfekt til retter med trøfler og modne oste, hvor vinens kompleksitet og dybde virkelig kommer til sin ret.