Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Les Vignerons Carignan Syrah Forstør

Les Vignerons Carignan Syrah

13584

Ny

En skøn blanding af de lidt kraftige druer caignan og syrah, men med et fantastisk resultat af krydderier og modne bær.

Man får noter af modne brombær og blåbær med et skønt touch af lakrids, og det hele er afrundet med bløde tanniner, men uden fadlagring, så man får den fulde oplevelse af frugtnoterne.

Nyd den ved 16-18 grader til fx grillretter, men hvis den afkøles lidt mere er den også skøn som sludrevin før eller efter maden.

Flere detaljer

DKK 89,00

Produkt information

TypeRødvin
LandFrankrig
Druer70 % Carignan, 30 % Syrah
FadlagringNej
Alc.:12,5 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Les Vignerons - Sydfranske perler


Vinene dyrkes i Languedoc i det sydfranske middelhavsklima, hvor solen luner og modner druerne. Druerne plukkes først når de er fuldt modnede så man får den fulde solmodne karakter med i vinen og man kan næsten mærke det skønne vejr i hver enkelt mundfuld.
Alle vine håndteres separat i vinifikationsprocesserne og blendes først til sidst i de blends, der nu skal laves, så man får hver enkelt druesort til at shine med sine egne karakterer.

Serie rammer bredt i smag og passer til en bred palette af madretter, så de er perfekte som fx gaver, hvis man ikke helt kender modtagers præferencer, eller hvis man bare gerne vil forkæle sig selv med en kvalitet der beskedent holder sig tilbage fra at prale af ellers velfortjent lækkerhed.


3 Relaterede produkter