Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Les Vignerons Grenache Pinot Noir Forstør

Les Vignerons Grenache Pinot Noir

13583

Ny

En lækker blanding af grenache og pinot noir, som ikke ses så ofte blandet sammen. Men ikke desto mindre går de i perfekt samspil og giver en dejlig medium fyldig rødvin med intensitet fra grenache, der harmonisk bliver modsvaret af den lettere stil fra pinot noir.

Bag det rubinrøde ydre gemmer den på skønne noter af røde frugter og bær kombineret med behagelige krydderier. Der er brombær, solbær, blommer og noget let pebret i både duft og smag.

Nyd den ved 12-14 grader til fx svinemørbrad

Flere detaljer

DKK 89,00

Produkt information

TypeRødvin
LandFrankrig
DruerGrenache, Pinot Noir
Alc.:12,5 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Les Vignerons - Sydfranske perler


Vinene dyrkes i Languedoc i det sydfranske middelhavsklima, hvor solen luner og modner druerne. Druerne plukkes først når de er fuldt modnede så man får den fulde solmodne karakter med i vinen og man kan næsten mærke det skønne vejr i hver enkelt mundfuld.
Alle vine håndteres separat i vinifikationsprocesserne og blendes først til sidst i de blends, der nu skal laves, så man får hver enkelt druesort til at shine med sine egne karakterer.

Serie rammer bredt i smag og passer til en bred palette af madretter, så de er perfekte som fx gaver, hvis man ikke helt kender modtagers præferencer, eller hvis man bare gerne vil forkæle sig selv med en kvalitet der beskedent holder sig tilbage fra at prale af ellers velfortjent lækkerhed.


3 Relaterede produkter