Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Luciana Cordioli - Amarone Forstør

Luciana Cordioli - Amarone Classico

Ny

Amarone fra Luciana Cordioli er en unik gastronomisk vin med en smuk, rubinrød farve. I næsen fornemmes søde blåbær og kirsebær. Med den italienske Amarone får man en sublim rødvin med en afrundet smag og dejlig fylde.

Prisvindende vin fra et af de bedste amarone-huse i Italien. Amarone-vinen fra Luciana Cordioli er en vin for kendere med en kræsen gane. 

Flere detaljer

DKK 269,00

Yderligere information

Luciana Cordioli - Amarone Classico

Luciana Cordioli vinhuset er specialiseret i produktionen af Amarone. Derfor får du en fantastisk Amarone della Valpolicella med en dejlig fylde og en afrundet smag, som henvender sig til de kræsne smagsløg. 

I september og oktober håndplukkes de bedste og mest solmodne druer til denne fantastiske amarone-vin. Efter plukning tørres druerne indtil januar, hvor 40% af frugtens væskeindhold fordamper og efterlader en koncentreret mængde frugtsukker. Herefter vælges de bedste druer fra til presning, der går over i en langsom fermentering, så alle smagsnuancer bevares, hvorefter vinen lagres i træfade i to år.

Den lange, omhyggelige produktionsproces resulterer i, at Amarone har en blød krop med afbalancerede tanniner og syre, der giver en elegant og enestående oplevelse. Luciana Cordiolis Amarone er tilsat hints af vanilje fra fadlagringen. 

Luciana Cordiolis Amarone bør nydes med grillet kød, vildt og modne oste.

For at fremhæve de fantastiske smagsnuancer i Amaronen bør serveringstemperaturen være på 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. Det anbefales endvidere at omhælde rødvinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Amarone

Sammensætning: 60% Corvina Veronese, 30% Rodinella, 10% Corvinone
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 15% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Luciana Cordioli - Intense kvalitetsvine gennem flere generationer

Intense smagsindtryk med store armbevægelser kendetegner Luciana Cordioli-husets vine, som i flere generationer har produceret amarone- og ripasso-vine i "gemme" kvalitet. 

Disse vine er for de kræsne kendere af vine fra Veneto-egnen, tæt på Verona, og produceres efter klassiske og traditionelle metoder, der giver en helt unik smagsoplevelse. 

Vinene fra Luciana Cordioli passer perfekt til ost, sødere desserter og anti-pasti. Nyd disse specielle vine i selskab med dem du holder allermest af - det fortjener de!