Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Luciana Cordioli - Corvino Forstør

Luciana Cordioli - Corvino

Ny

Corvino fra Luciana Cordioli har en dyb rubinrød farve og duften rummer noter fra bl.a. sorte bær og kirsebær, der går over i et strejf af krydderi. En behagelige rødvin der glider ubesværet ned og efterlader en vedholdende eftersmag, der giver lyst til lige et enkelt glas til.

Luciana Cordiolis Corvino er en ukompliceret vin, der passer til det meste.

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Luciana Cordioli - Corvino

Corvino er en skøn vin med flotte bløde tanniner og stor, flot krop. Efter høsten tørres corvina-druen i en måned, hvorefter vinificeringsprocessen igangsættes.

Den italienske rødvin forfører dig med de bløde tanniner skaber en elegant afslutning og en uformel, men indbydende helhed i munden, der aldrig bliver for intens. Corvino har en lang og vedholdende eftersmag, der indbyder til endnu et glas.

Corvino rødvinen er ideel vin til pasta, suppe og kødretter med krydrede toner.

Anbefalet serveringstemperatur for Corvino er 16-18 grader. Corvino rødvinen kan med fordel være kølig ved servering, da temperaturen hurtigt stiger. Det anbefales at omhælde vinen 1-2 timer før servering, for at fremme smagsnuancerne - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Corvino

Druesammensætning: 100% Corvina Veronese
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 12,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Luciana Cordioli - Intense kvalitetsvine gennem flere generationer

Intense smagsindtryk med store armbevægelser kendetegner Luciana Cordioli-husets vine, som i flere generationer har produceret amarone- og ripasso-vine i "gemme" kvalitet.

Disse vine er for de kræsne kendere af vine fra Veneto-egnen, tæt på Verona, og produceres efter klassiske og traditionelle metoder, der giver en helt unik smagsoplevelse.

Vinene fra Luciana Cordioli passer perfekt til ost, sødere desserter og anti-pasti. Nyd disse specielle vine i selskab med dem du holder allermest af - det fortjener de!