Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Orion - Cabaletta Forstør

Orion - Cabaletta

11369

Ny

Cabaletta fra Orion har duftnoter af svesker, kirsebær og ribs, der går over i en rig og kompleks smagsintensitet af søde blommer og svesker. Cabaletta er en rigtig smagfuld rødvin til en god pris.

Med sine rubinrøde dråber er Orion Cabaletta en fryd for øjet, når den hældes op. Den Italienske rødvin har en fyldig krop og komplekse smagsnuancer, som sikrer at den også smager sublimt og indbydende.

Flere detaljer

DKK 95,00

Yderligere information

Orion Wines - Cabaletta

Denne italienske rødvin er lavet efter "amarone-princippet", hvilket giver dig en kompleks og fyldig vin.

Cabaletta er lavet efter appassimento metoden "let tørret druer". Processen bevirker, at en stor del af druernes væskeindhold fordamper og den tilbageværende vin bliver mere intens og mindre syreholdig. 

Cabaletta rødvinen har en flot, rubinrød farve, når den hældes op. 

Du kan med fordel servere denne italienske rødvin til kraftige kødretter og vintermad med et robust tema.

Den anbefalet serveringstemperatur for Cabaletta er 16 - 18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, idet temperaturen hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde Cabaletta 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Cabaletta Tenute Fiorebelli, Rosso IGT

Sammensætning: corvino, rodinella, cabernet sauvignon
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 13%
Kollistørrelse: 6 fl.

Orion - Italienske kvalitetsvine til en attraktiv pris

Orion Wines er et stort italiensk foretagende, der har vinmarker fordelt over hele Italien. Dette giver nogle klare fordele i form af gode priser og en ensartet vinkvalitet, som du kan nyde godt af. AH Vine har udvalgt en række kvalitetsvine fra Orion, der viser den store bredde i smag og geografi i Italien - det næststørste vinland i Europa. 

Vinene er flotte, dybrøde og krydrede med stor fylde og kompleks bouqet - perfekte til krydrede retter, vildt og stærke oste. Køber du en Orion-vin, er du sikker på kvaliteten fra drue til flaske.