Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Orion - Sette Vigne Forstør

Orion - Sette Vigne

Ny

Med Sette Vigne (7 vine) fra Orion samles det bedste fra Italien i en magisk smag, det er en sand fornøjelse for smagsløgene. Denne italienske rødvin har en fyldig og intens smag med aroma af mørke frugter, cacao, krydderier samt ristede kaffebønner.

Sette vigne er en intens og krydret rødvin til en yderst attraktiv pris. Den fløjlsbløde rødvin er fremragende akkompagneret af stærke oste og kød. 

Flere detaljer

DKK 129,00

  • Kollistørrelse 6 fl.

Yderligere information

Orion - Sette Vigne

Syv er det magiske tal i eventyrene, og ligeså i denne vin, der er lavet på syv af de klassiske druer fra syv forskellige områder i Italien. 

Sette Vigne byder på en fyldig, fløjlsblød og elegant smagsoplevelse. Sette Vigne rødvinen betager øjet med en intens mørkerød farve.

Den italienske rødvins finish er fyldt med krydderier samt bløde tanniner. Sette vigne er velegnet til efterårets og vinterens fyldige retter.

Du får de bedste smagsnuancer, hvis vinen serveres ved 16 - 18 grader. 

Yderligere information om Sette Vigne

Sammensætning: Corvina, primitivo, barbera, nebbiolo, montepulciano, aglianico, sangiovese
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc: 13,5% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Orion - Italienske kvalitetsvine til en attraktiv pris

Orion Wines er et stort italiensk foretagende, der har vinmarker fordelt over hele Italien. Dette giver nogle klare fordele i form af gode priser og en ensartet vinkvalitet, som du kan nyde godt af. AH Vine har udvalgt en række kvalitetsvine fra Orion, der viser den store bredde i smag og geografi i Italien - det næststørste vinland i Europa. 

Vinene er flotte, dybrøde og krydrede med stor fylde og kompleks bouqet - perfekte til krydrede retter, vildt og stærke oste. Køber du en Orion-vin, er du sikker på kvaliteten fra drue til flaske

30 andre produkter i den samme kategori: