Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
A.H Riise - Royal Danish Navy Rum 40% 70 cl Forstør

A.H. Riise - Royal Danish Navy Rum

11109

Ny

Denne Navy rom fra danske A.H. Riise er fuld af dejlige frugtige nuancer, der skaber en harmonisk rom med en himmelsk smag.

I den danske rom finder man en aroma af appelsin, lakrids, krydderi, banan og gummi - som er en almindelig duft i Navy rom. Duften ledsages af smagsnuancer med kandiserede æbler, kokos, sødme og krydderi, som abrikos.

Alt i alt en dejlig frugtig rom, med masser af sødme.

Flere detaljer

DKK 449,00

Produkt information

LandDansk Vestindien
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

A.H. Riise - En smagfuld hyldest til Albert Heinrich Riise

A.H. Riise rom er en hyldest til den danske apoteker, Albert Heinrich Riise, som i 1838 fik det privilegium at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie. 

Med en stor passion for botanik udnyttede A.H. Riise de eksotiske planter på Vestindien til at producere famaceutiske, alkoholdige og kosmetiske produkter. A.H. Riises apotek blev således brugt til salg af bl.a. rom og bitter, som agerede medicin mod maveonde etc.

I dag drives spiritusproduktionen fortsat videre fra hovedsædet i København. Man ejer rettighederne til navnet, der stadig repræsenterer de gamle traditioner, opskrifter, ingredienser og hyldester til bl.a. Danmark, det tidligere Dansk Vestindien og sømændene.
Både rom og gin produceres på nøje udvalgte steder over hele verden med fokus på at bevare den gamle historie og teknik bag de vidunderlige drikke.