Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny A.H. Riise - XO Port Cask Reserve Forstør

A.H. Riise - XO Port Cask Reserve

13215

Ny

En fantastisk model i den skønne A. H. Riise serie, hvor udgangspunktet er den klassiske CO rom, som man har lagret på brugte portvinsfade i 6 måneder.

Denne variant produceres i begrænsede mængder, og hvert portvinsfad udvælges specifikt.

Man får skønne noter af vanilje og sødlige frugter som banan og ananas i duften inden skønne røde frugter tager over sammen med hints af tobak og cedertræ i smagen.

Eftersmagen afrunder oplevelsen med lette præg af chokolade, svage krydderier og portvin.

Flere detaljer

DKK 499,00

Produkt information

LandDansk Vestindien og Caribien
FadlagringPortvinsfad
Alc.:45 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

A.H. Riise - En smagfuld hyldest til Albert Heinrich Riise

A.H. Riise rom er en hyldest til den danske apoteker, Albert Heinrich Riise, som i 1838 fik det privilegium at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie. 

Med en stor passion for botanik udnyttede A.H. Riise de eksotiske planter på Vestindien til at producere famaceutiske, alkoholdige og kosmetiske produkter. A.H. Riises apotek blev således brugt til salg af rom og bitter, som agerede medicin mod maveonde etc.

I dag drives foretagendet fortsat videre fra hovedsædet i København. Man ejer rettighederne til navnet, der stadig repræsenterer de gamle traditioner, opskrifter, ingredienser og hyldester til bl.a. Danmark, det tidligere Dansk Vestindien og sømændene.
Både rom og gin produceres på nøje udvalgte steder over hele verden med fokus på at bevare den gamle historie og teknik bag de vidunderlige drikke.