Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rosé

Vi har sammensat et bredt og nøje udvalgt sortiment af udsøgte rosévine fra nogle af de bedste vinlande i verden. Hos os finder du bl.a. delikat rosé fra ChileFrankrig og USA. Sagt med andre ord: Uanset hvad du foretrækker, har vi med garanti en rosévin efter din smag. 

Underkategorier

 • Chile
  Rosévine fra Chile Chile er danskernes klare favorit, når det kommer til vinlande udenfor Europa - og det forstår vi godt! Hos AH Vine er vi nemlig også helt vilde med chilenske vine. Blandt Chiles brede udvalg af vine har du gode muligheder for at få rigtig meget kvalitet for dine penge. Og de chilenske vines særegne kvaliteter gælder ikke mindst for landets rosévine. Med stor omhyggelighed har vi sammensat vores sortiment af rosé fra Chile, så det afspejler, hvad de populære chilenske vine kan, når de er allerbedst. Derfor rummer denne kategori forfriskende og smagfulde vine af høj kvalietet til næsten ufatteligt attraktive priser. Tag hellere end gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af chilensk rosévin - vi står altid klar til at hjælpe!
 • Frankrig
  Rosévine fra Frankrig Leder du efter en smagfuld kvalitetsrosévin? Så er den franske rosé bestemt et kig værd. Frankrig producerer over 25% af al verdens rosévin, og det er ikke uden grund, at fransk rosé er enormt populær. Landets rosévine er nemlig kendetegnede ved en elegant, koncentreret, læskende og delikat smag.  Hos AH Vine forhandler vi selvfølgelig også et varieret udvalg af de populære forfriskende franske rosévine. Blandt vores sortiment finder du både spændende rosé med kant og vin med mere klassiske rosé-smagsnuancer. Uanset om du er til det lette, forfriskende og tørre eller en sødmefuld, krydret og frisk smag, finder du det her.  Vi forhandler bl.a. vin fra Alsace og Cotes du Rhône af druer som Pinot Noir, Grenache, Syrah og Merlot.  Husk at servere din rosé iskold - så får du vinens fulde smag frem.
 • Sydafrika
  Rosévine fra Sydafrika Sydafrika byder på en bred vifte af vidt forskellige vine. Fælles for de sydafrikanske vine kan man dog sige, at de oftest er frugtige, komplekse og forfinede, men også lettilgængelige. Disse egenskaber kommer blandt andet til udtryk i nogle virkelig velsmagende rosévine. Derfor forhandler AH Vine naturligvis også rosévin fra Sydafrika. Vi har med stor omhyggelighed udvalgt vores sortiment af vin i denne kategori, så det repræsenterer, hvad den sydafrikanske rosé kan, når den er allermest delikat og samtidig ligger på et utroligt attraktivt prisniveau. Derfor er det med stor sikkerhed i stemmen, at vi siger: Prøv en af vores sydafrikanske rosévine i dag - den kan blive din nye favoritvin!
 • Tyskland
  Rosévine fra Tyskland Mange forbinder desværre stadig tysk vin med noget billigt, oversødt og masseproduceret. Men det er langt fra et retvisende billede af Tyskland som vinproducerende nation. Faktisk er både antallet af kvalitetsbevidste tyske vinproducenter og den tyske vins generelle kvalitet støt stigende. Derfor byder Tyskland i dag på en lang række forskellige eksklusive og velsmagende vine. Hos AH Vine vil vi gerne give vores kunder mulighed for at opleve, hvor meget de bedste tyske vine har at byde på. Derfor forhandler vi blandt andet velafbalanceret rosévin med udsøgt smag fra Tyskland.  Vi synes, du skal give vores tyske rosévine en chance, hvis du er til elegant, velsmagende og prisstærk kvalitetsrosé - de fortjener det!
 • USA
  Rosévine fra USA Alt er bare lidt større i USA. Og det er ikke mindst i forhold til udvalget af vine, at man kan betegne Amerika som giganternes land. De bedste af de amerikanske vine konkurrerer nemlig uden problemer med nogle af de mest populære og delikate vine i verden.  Blandt det store udvalg af amerikansk kvalitetsvin, der findes på markedet, har vi fundet frem til nogle af de allermest velsmagende rosévine. Vi har amerikansk rosévin, som er fyldt med både saft og kraft, og som med garanti vil sparke benene væk under dig. Uanset om du leder efter en gigant af en vin, som du kan servere til sommerfesten, nyde for dig selv eller noget helt tredje, er vores amerikanske rosé-varianter et godt bud!
Viser 1 - 11 af 11
 • Vis her
  DKK 89,00

  Duften er dejlig frisk med hints af jordbær og hindbær. Smagen har svag sødme som gør denne vin til en ener når vejret og lysten siger VIN. Server ved 12 grader gerne sammen med et stykke pizza eller en klassisk paella.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  En fantastisk dejlig mousserende sommervin. Vinen er tør og behagelig med bløde bobler. Smagen er frisk og liflig, du vil fornemme en skøn frugtsmag som fuldender den dejlig vin-oplevelse.Serverver ved 6-8 gr.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Med den alkoholfri Pinot Noir Rosé fra Bon Voyage får du velsmagende og elegant kvalitetsrosé - bare uden alkohol. Når du skænker denne vin, bliver du først mødt af en forfinet lyserød farve. Aromaen bærer præg af røde frugter samt krydrede og blomstrede noter. Vinens smag er derudover rund og velafbalanceret.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Med Le Havre De Paix Rosé får du en meget velsmagende og sommerlig fransk vin til en fornuftig pris. Le Havre De Paix Rosé har en intens frugtig duft med noter af jordbær, hindbær, tropiske frugter og urter. Vinens smag er tør og velafbalanceret med hints af jordbær og hindbær.  

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Sætter du pris på god humor, og god smag, så er Tussock Jumper Grenache Rosé noget for dig. Med en velafbalanceret smag fuld af frugtige aromaer og en lækker rund finish, er Grenache Rosé fra Tussock Jumper noget de fleste vil sætte pris på.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Rosé D'Anjou fra Marquis de Goulaine sig ud fra mængden af de mere klassiske rosévine. Med Rosé D'Anjou's unikke sammensætning af smagfulde bær og forfriskende noter af mint, finder du her en fransk rosévin der har en fremragende balance med sødme og syre.Rosévinen fra Marquis de Goulaine er den perfekte vin, hvis menuen står på asiatiske retter og hvis...

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé fra Reuter Dusemund er et forfriskende mix af friske røde bær, såsom jordbær, hindbær og vilde bær.Den liflige rosévin fra Reuter Dusemund Rotling har en frisk syrlighed, som gør den ideel til sommerens varmere dage og lange lyse nætter. Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé er en aromatisk rosévin med gang i.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af friske bær, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil.Med White Zinfandel fra Jack Rabbit kan du være sikker på at få en forfriskende rosé, både god til hverdag og fest, til en attraktiv pris.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af karamel, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil. Nu i ministørrelse, der er perfekt til picnickurven, til et enkelt glas eller to på en varm sommerdag ved grillen - eller til forretten en hverdagsaften.

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Carménère Rosé fra Mapuche er den perfekte tilføjelse til en varm sommerdag eller til en aften på terrassen. Med sprøde noter af friske hindbær og kirsebær tilbyder rosévinen fra Mapuche en sødmefuldt oplevelse, som du ikke vil undvære.Den skønne sommerrosé har en intens smag, som efterlader et indtryk, med en let tørhed, som de fleste uden tvivl vil elske. 

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Cinsault Rosé fra Fish Hoek er en karakteristisk og unik rosévin. Med smag af friske hindbær og modne røde bær, er Fish Hoek Cinsault Rosé en blanding der falder i manges smag.Den elegante rosévin fra Fish Hoek kan med fordel kombineres med lette kødretter og salater eller bare nydes som en forfriskende velkomstdrink eller aperitif. I sandhed en lækker...

  DKK 79,00
Viser 1 - 11 af 11