Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rosé

Vi har sammensat et bredt og nøje udvalgt sortiment af udsøgte rosévine fra nogle af de bedste vinlande i verden. Hos os finder du bl.a. delikat rosé fra ChileFrankrig og USA. Sagt med andre ord: Uanset hvad du foretrækker, har vi med garanti en rosévin efter din smag. 

Underkategorier

 • Chile
  Rosévine fra Chile Chile er danskernes klare favorit, når det kommer til vinlande udenfor Europa - og det forstår vi godt! Hos AH Vine er vi nemlig også helt vilde med chilenske vine. Blandt Chiles brede udvalg af vine har du gode muligheder for at få rigtig meget kvalitet for dine penge. Og de chilenske vines særegne kvaliteter gælder ikke mindst for landets rosévine. Med stor omhyggelighed har vi sammensat vores sortiment af rosé fra Chile, så det afspejler, hvad de populære chilenske vine kan, når de er allerbedst. Derfor rummer denne kategori forfriskende og smagfulde vine af høj kvalietet til næsten ufatteligt attraktive priser. Tag hellere end gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af chilensk rosévin - vi står altid klar til at hjælpe!
 • Frankrig
  Rosévine fra Frankrig Leder du efter en smagfuld kvalitetsrosévin? Så er den franske rosé bestemt et kig værd. Frankrig producerer over 25% af al verdens rosévin, og det er ikke uden grund, at fransk rosé er enormt populær. Landets rosévine er nemlig kendetegnede ved en elegant, koncentreret, læskende og delikat smag.  Hos AH Vine forhandler vi selvfølgelig også et varieret udvalg af de populære forfriskende franske rosévine. Blandt vores sortiment finder du både spændende rosé med kant og vin med mere klassiske rosé-smagsnuancer. Uanset om du er til det lette, forfriskende og tørre eller en sødmefuld, krydret og frisk smag, finder du det her.  Vi forhandler bl.a. vin fra Alsace og Cotes du Rhône af druer som Pinot Noir, Grenache, Syrah og Merlot.  Husk at servere din rosé iskold - så får du vinens fulde smag frem.
 • Italien
 • Sydafrika
  Rosévine fra Sydafrika Sydafrika byder på en bred vifte af vidt forskellige vine. Fælles for de sydafrikanske vine kan man dog sige, at de oftest er frugtige, komplekse og forfinede, men også lettilgængelige. Disse egenskaber kommer blandt andet til udtryk i nogle virkelig velsmagende rosévine. Derfor forhandler AH Vine naturligvis også rosévin fra Sydafrika. Vi har med stor omhyggelighed udvalgt vores sortiment af vin i denne kategori, så det repræsenterer, hvad den sydafrikanske rosé kan, når den er allermest delikat og samtidig ligger på et utroligt attraktivt prisniveau. Derfor er det med stor sikkerhed i stemmen, at vi siger: Prøv en af vores sydafrikanske rosévine i dag - den kan blive din nye favoritvin!
 • Tyskland
  Rosévine fra Tyskland Mange forbinder desværre stadig tysk vin med noget billigt, oversødt og masseproduceret. Men det er langt fra et retvisende billede af Tyskland som vinproducerende nation. Faktisk er både antallet af kvalitetsbevidste tyske vinproducenter og den tyske vins generelle kvalitet støt stigende. Derfor byder Tyskland i dag på en lang række forskellige eksklusive og velsmagende vine. Hos AH Vine vil vi gerne give vores kunder mulighed for at opleve, hvor meget de bedste tyske vine har at byde på. Derfor forhandler vi blandt andet velafbalanceret rosévin med udsøgt smag fra Tyskland.  Vi synes, du skal give vores tyske rosévine en chance, hvis du er til elegant, velsmagende og prisstærk kvalitetsrosé - de fortjener det!
 • USA
  Rosévine fra USA Alt er bare lidt større i USA. Og det er ikke mindst i forhold til udvalget af vine, at man kan betegne Amerika som giganternes land. De bedste af de amerikanske vine konkurrerer nemlig uden problemer med nogle af de mest populære og delikate vine i verden.  Blandt det store udvalg af amerikansk kvalitetsvin, der findes på markedet, har vi fundet frem til nogle af de allermest velsmagende rosévine. Vi har amerikansk rosévin, som er fyldt med både saft og kraft, og som med garanti vil sparke benene væk under dig. Uanset om du leder efter en gigant af en vin, som du kan servere til sommerfesten, nyde for dig selv eller noget helt tredje, er vores amerikanske rosé-varianter et godt bud!
 • Spanien
Viser 1 - 15 af 15
Viser 1 - 15 af 15