Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Fish Hoek - Cinsault Rosé Forstør

Fish Hoek - Cinsault Rosé

Ny

Cinsault Rosé fra Fish Hoek er en karakteristisk og unik rosévin. Med smag af friske hindbær og modne røde bær, er Fish Hoek Cinsault Rosé en blanding der falder i manges smag.

Den elegante rosévin fra Fish Hoek kan med fordel kombineres med lette kødretter og salater eller bare nydes som en forfriskende velkomstdrink eller aperitif. I sandhed en lækker vin.

OBS. Engroskunder min. et kolli à 6 stk.

Flere detaljer

DKK 79,00

Yderligere information

Fish Hoek - Cinsault Rosé

Hvis du er interesseret i at smage en rosévin lidt udover det sædvanlige, så er Fish Hoek's Cinsault Rosé et fremragende bud. Med sin aromatiske og frugtige noter, er rosévinen fra Fish Hoek en velafbalanceret vin med både sødme og syre.

Cinsault Rosé fra Fish Hoek er også velkendt for sit unikke udseende, som gør sig godt på ethvert bord eller som en fremragende værtindegave.

Server rosévinen fra Fish Hoek afkølet og i godt selskab for den bedste smagsoplevelse. 

Yderligere information om Cinsault Rosé

Sammensætning: 100% Cinsault rosé
Land: Sydafrika
Alc: 13.5% 

Fish Hoek - Autentiske vine med en historie bag

Hvis man er på jagt efter vin med en god historie, så er Fish Hoek et sikkert valg. Vingården bag Fish Hoek ligger i det varme Cape Town-område i Sydafrika, hvor manden bag de smagfulde vine, Bruce Jack, holder til. Her findes række efter række af vinstokke, som pryder det bakkede område i Swartland-regionen. I hver eneste Fish Hoek-flaske er der en historie om det land den kommer fra, hvilket kan ses i den kompromisløse tilgang til produktionen på "rene" sorter som Chardonnay-, Pinotage-, Merlot- og Shiraz-druer.

Fish Hoek sætter en stor ære i at producere autentisk premiumvin, helt simpelt. Ifølge Fish Hoek er vinproduktion en kunstform der bør holdes enkelt, for at vinen kan nydes i sin reneste form.

Ikke nok med at Fish Hoek producerer fremragende vin, de gør det også med god samvittighed. Fish Hoek er Fairtrade-certificerede, hvilket betyder at hver eneste gang du nyder en flaske vin fra den afrikanske vinproducent, så støtter du arbejds- og levevilkårene for landbruget i Cape Town.