Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Jack Rabbit - White Zinfandel Forstør

Jack Rabbit - White Zinfandel

Ny

White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af friske bær, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil.

Med White Zinfandel fra Jack Rabbit kan du være sikker på at få en forfriskende rosé, både god til hverdag og fest, til en attraktiv pris.

Flere detaljer

DKK 69,00

Yderligere information

Jack Rabbit - White Zinfandel

White Zinfandel fra Jack Rabbit er den perfekte sommerrosé til dig der foretrækker en mere frugtig og sødmefuld smag. Den delikate rosévin tilbyder noter af citrus, karamel og æbler, og er et sikkert hit hos de fleste rosé-elskere. Den forfriskende sammensætning af frugt leder tankerne mod de varmere dage af året, hvor man nyder vejret udenfor.

Den sødmefyldte rosévin fra Jack Rabbit egner sig perfekt som velkomstdrink eller en lille aperitif inden forretten. White Zinfandel er et sikkert valg, hvad enten du skal på stranden eller afsted til grillaften. 

Server rosévinen fra Jack Rabbit afkølet og i godt selskab for den bedste smagsoplevelse.

Yderligere information om White Zinfandel

Sammensætning: 100% Zinfandel
Land: USA - Californien
Alc: 10%  

Jack Rabbit - Forfriskende vin med humoristisk sans

Jack Rabbit sætter pris på god vin og god humor, en kombination som falder i god jord hos mange. Hos Jack Rabbit's vine finder man stort set altid en udtalt sødme og et forfriskende strejf af frugtige noter. Det gør de mange vine fra Jack Rabbit til et populært valg, hvis man trænger til en sødmefyldt kvalitetsvin.

Derudover fås mange af Jack Rabbit's delikate vine i miniaturestørrelser, perfekt til hvis man skulle have lyst til et glas forfriskende vin på farten.

Med deres opsigtsvækkende mærkater, er Jack Rabbit altid et midtpunkt på bordet og passer også perfekt som en gave med god humor.