Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Clos Beauregard - Pomerol Forstør

Clos Beauregard - Pomerol

13597

Ny

Fantastisk lækker og fløjlsblød rødvin fra det skønne Pomerol og man fornemmer tydeligt kvaliteten.
Bag den mørke farve gemmer sig en fin og elegant struktur. I næsen får man et væld af noter med mørke blommer, mokka og et let jordet præg. Smagen fortsætter med noterne i duften, men komplimenteres af de bløde tanniner, og man får behagelige noter af fadlagringen fra nye franske egetræsfade.

Den har stort lagringspotentiale og kan sagtens gemmes i 10-15 år eller længere under de rette forhold.

Flere detaljer

DKK 499,00

Produkt information

TypeRødvin
LandFrankrig
RegionBordeaux
DruerMerlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Alc.:14,5 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Clos Beauregard - Prisvindende Bordeaux


I hjertet af den velkendte Bordeaux-appellation Pomerol finder man vinhuset Clos Beauregard. Vinhuset er placeret for foden af Château Beauregard og var tilknyttet dette slot indtil 1930'erne.

Siden 2011 har familien Helfrich taget sig af vinhusets marker og kælder i tæt samarbejde med ønologen Vincent Cachau og deres rådgiver Michel Rolland.
Der bliver kræset for vinene og de går ikke på kompromis med noget, hverken i marken eller i kælderen. Vinstokkene bliver beskåret og grønthøstet efter meget nøjagtige vurderinger for at skabe de bedste betingelser for væksten af både planter og druer. Valget af fade er heller ikke tilfældigt, og gennem hele processen sættes der et lækkert aftryk i den færdige vin.

Jorden under vinmarkerne er ældgammelt sand med et lag jernholdigt jord, som er yderst vigtigt for den næring vinstokkene optager i deres vækst.

3 Relaterede produkter