Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Le Carillon de Rouget Pomerol Forstør

Le Carillon de Rouget Pomerol

13598

Ny

En fin klassisk pomerol med en dejlig intens smag. Den byder på en fin rubinrød farve med lille reflekser, og bag det smukke ydre bliver man budt på en skøn og elegant duft af røde og sorte frugter og bær.

Smagen er intens med noter af modne røde og sorte frugter og bær bl.a. solbær, blommer og brombær, og den fremhæves af en silkeblød tekstur med bløde og forfriskende tanniner i en lang og smagfuld eftersmag.

Nyd den ved 16-18 grader til mørkere kødretter

Flere detaljer

DKK 349,00

Produkt information

TypeRødvin
LandFrankrig
RegionBordeaux
Druer85 % Merlot, 15 % Cabernet Franc
Alc.:13 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Château Rouget - kvalitet og stabilitet

Vineriet der er tilknyttet Chateau Rouget bliver betraget som et af de første officielle cru's for Pomerol-appellationen. I det 19. århundrede blev det anerkendt som værende i top fem over de bedste vinhuse i Pomerol, og det var bl.a. for deres konstante og hårde arbejde på et meget højt niveau for at fremme produktionen af de ikoniske vine.

Siden 1992 har huset været ejet af familien Labruyère, som har fulgt samme arbejdsmoral med tilsvarende succes. De bliver anerkendt af både kritikere og amatørvinmagere for at have en stabil og konskvent arbejdsgang der giver et gedigent flot resultat år efter år.

De arbejder bl.a. efter den biodynamiske holdning hvor man følger jordens naturlige cyklus ift. næring og kraft, så man forstyrrer og påvirker kredsløbet og ressourcerne mindst muligt.