Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mironia, Ribera Del Duero - Roble Forstør

Bodegas Peñafiel - Mironia, Ribera Del Duero - Roble

12957

Ny

Vinen har en mørk kirsebærfarve med en svag violet kant. Duften er indbydende frisk, du kan søge efter ribs, blomme og brombær aromaer. 5 måneder på egefade sætter positive spor af mørk ristet kaffe. Eftersmagen er lang og vedholdende.

Server denne skønne vin ved 16-17 gr. Gerne ledsaget med krydrede retter.

Flere detaljer

DKK 169,00

Yderligere information

Mere om Bodegas Peñafiel Mironia - Roble

Høsttidspunktet er alt afgørende for at få det bedste resultat. Når druen er perfekt modnet bliver den forsigtig høstet og bragt til vingården. Produktionen af denne vin strækker sig over ca. 6 mdr. hvor der dagligt bliver hold øje med at alle vigtige procedure bliver overholdt.

Drue: Tempranillo og Merlot
Land: Spanien
Område: Ribera Del Duero
Alc: 14%
Indhold: 75 cl.


Bodegas Peñafiel
finder vi i regionen Ribera del Duero, måske et af Spaniens absolut vigtigste og mest anerkendte vinområder.

Betingelserne for vindyrkning i dette område er helt perfekte og med mange årtiers erfaring i, at producere druer og ikke mindst at omdanne dem til vin giver vi garanti for et produkt som er helt unikt.

Spanien har for længst markeret sig i den etablerede vinverden som et land der vil mere og kan mere end mange andre. Vi tilbyder her en pallette af vine med stor smag og fine overraskende finesser. Stilen er mørk, fyldig og udvikler mere og mere elegance i takt med modningen.