Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Sogevinus - Veedha DOC Douro Forstør

Sogevinus - Veedha DOC Douro

11633

Ny

Fyldighed og kompleksitet præger smagsoplevelsen når man nyder et glas Veedha DOC Douro fra Sogevinnus.  Med afrundede tanniner har den portugisiske rødvin en behagelig sødme - uden at vinen mister sin friskhed.

Sogevinus' Veedha er en fantastisk hverdagsvin i topklasse, der perfekt til når man vil forkæle sig selv lidt ekstra med et delikat glas rødvin.


Flere detaljer

DKK 119,00

Yderligere information

Sogevinus - Veedha, DOC Douro

Veedha fra Sogevinus er en prægtig vin fra Duoro-området med DOC-mærkat, Duoro er det største vindistrikt i Portugal og Veedha betyder "liv" på portugisisk.

Denne livlighed i Veedha afspejles i både duft- og smagsnoter, som indeholder søde bær, chokolade og blommer fra de solrige vinmarker nær Duoro-floden, hvor voksebetingelserne er fantastiske for vinstokkene.

Rødvinen fra Sogevinus har en dyb lilla farve, som understøtter de mørke bær og frugter i duft- og smagsnuancerne. 

Med Veedha får du en helt utrolig vin til en fantastisk pris, der passer godt til de fleste kødretter.

Anbefalet serveringstemperatur af Sogevinus' Veedha er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det at omhælde vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om produktet

Land: Portugal
Område: Douro
Alc: 13,5% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Sogevinus - Højkvalitets vine fra Portugal

Sogevinus Fine Wines er specialiseret i produktionen og salget af højkvalitets portvine og Douro D.O.C vine. Sogevinus ønsker, at deres engagement, kvalitet og excellens kan mærkes af forbrugerne, når de åbner en flaske ved spisebord.

Kvaliteten og engagementet bevises tydeligt ved, at Sogevinus er ledende inden for produktionen af Colheita portvine, hvor de ligeledes præsenterer et af de største sortimenter.