Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tussock Jumper - Shiraz Grenache Viognier Sydafrika Forstør

Tussock Jumper - Shiraz Grenache Viognier Sydafrika

12780

Ny

Shiraz-Grenache-Viognier fra Tussock Jumper er en sublim rødvin med en rustik og rå smag. Rødvine byder på en frisk aroma af sorte olivens og læder. I smagen finder man hint af vilded bær og frugt, der giver en forfriskende og intens rødvin.

Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid en sikker vinder, man bliver nødt til lige at kigge en ekstra gang på.

Flere detaljer

DKK 89,00

Yderligere information

Tussock Jumper - Shiraz-Grenache-Viognier

Shiraz-Grenache-Viognier fra Tussock Jumper er en rustik rødvin med en mandlig charme. Rødvinen fra Sydafrika har en aroma og læder og sorte oliven, som giver en intens men behagelig vin. Derudover byder rødvinen fra Tussock Jumper på smagen af vilde bær, der efterlader en behagelig sødme.

Rødvinen fra Tussock Jumper passer fremragende til retter med stegt kød, oste og pizza.

Forkæl dig selv lidt ekstra med denne smagfulde Shiraz fra Tussock Jumper, det vil du ikke fortryde!

Yderligere information om Shiraz-Grenache-Viognier

Sammensætning: 95% Shiraz, 3% Grenache og 2% Viognier
Land: Sydafrika
Område: Western Cape
Alc.: 13,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Tussock Jumper - En vinproduktion med god humor og god vin

Tussock Jumpers tilbyder sublime vine fra hele 11 forskellige lande, alle fyldt på flasker lige der hvor druen stammer fra. Hver eneste af Tussock Jumpers kvalitetsvine har et karakteristisk mærkat, dekoreret med et dyr der stammer fra samme område, som vinen selv. Alle dyrene er iklædt Tussock Jumpers humoristiske kendetegn - nemlig en rød sweater. Hvad enten du er til køer, pingvinger eller bøfler, så har Tussock Jumper et mærkat, og en fremragende vin selvfølgelig, til dig.

Udover at lave gode mærkater, så laver Tussock Jumper selvfølgelig også god vin, og det beviser de utallige priser Tussock Jumper's vine har vundet i den grad.

Står du og mangler en gave til en med smag for kvalitetsvin og humor? Så er Tussock Jumper det perfekte valg.