Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mousserende vine fra Spanien

Vinlandet Spanien har meget at byde på. Det gælder ikke mindst, når det kommer til deres udgave af mousserende vin, også kaldet Cava. Den spanske Cava er populær blandt danskerne, og det er ikke så mærkeligt. Cava er nemlig ofte et oplagt valg for enhver, der søger en mousserende vin, som både har en høj smagsintensitet og er prisstærk. Cavaen kan i øvrigt kendtegnes ved, at den tit er lidt blødere og lidt sødere end den franske Champagne.
Hvis du er Cava-fan og leder efter en kompromisløs udgave af den spanske vin, er du kommet til det rette sted! I vores sortiment af Cava er det netop intens og ekstraordinær smag og aroma, der har førsteprioritet.
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Vis her
    DKK 109,00

    Cava Brut fra Maset har en lys farve med et grønt glimt. Den mousserende vin fra Spanien har en frisk og aromatisk duft. Maset Cava Brut smager stringent og tør med fine bløde bobler.Denne spanske Maset Cava er fantastisk som aperitif men vil også gøre det godt sammen med fisk eller skaldyr.

    DKK 109,00
Viser 1 - 1 af 1 resultat