Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvine fra Spanien

Spanien er et vinland, der i de seneste år har gennemgået en særdeles positiv udvikling. Mange spanske vine er i dag virkelig velafbalancerede og skabt ud fra et hovedfokus på frisk frugt og høj smagsintensitet. Samtidig betyder de mange forskellige klimaforhold i landet, at Spanien byder på et bredspektret udbud af aromatiske, smagfulde vine.
Ovenstående karakteristik gælder ikke mindst for spansk hvidvin. Det sortiment, du finder her, består af de hvidvine, som vi anser for nogle af de bedste i Spanien. Hvis du køber en af vores spanske hvidvine, tør vi derfor godt garantere dig en unik og udsøgt smagsoplevelse.
Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  DKK 159,00

  Vinen er frisk og levende med en helt unik smag og fylde. vi har længe søgt efter denne type vin og nu er den her. Syren er perfekt afstemt, smagen er powerful og vedholdende med strejf af vanilje og honning uden at virke sød. Der er længe i mellem at vi møder sådan en vin. Lad dig forføre af denne hvidvin...

  DKK 159,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Duften er udtryksfuld og byder på en delikat bouquet af gul moden frugt som fersken og ananas, du møder noter af vanille og noget røget. Smagen har en er smuk koncentration af modne frugter med et strejf af vanilje. En vin som vil rykke benene væk under de fleste hvidvinselskere

  DKK 99,00
Viser 1 - 2 af 2