Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Specialøl

Hos AH Vine sætter vi naturligvis pris på dejlige specialøl! Derfor vil vi gerne dele vores øl-entusiasme og sørger altid for, at vores udvalg af specialøl er bredt, velsmagende og spændende.

Vores hylder er fyldt med både dejlige danske specialøl, men også interessante specialøl fra udlandet - herunder verdens mest ikoniske øl-lande som bl.a. Belgien, Tjekkiet og Italien, der alle tilbyder en helt unik form for øl.

Vi opdaterer ofte vores dejlige sortiment af specialøl, både de danske og de udenlandske, så hold godt øje, hvis du har lyst til at udfordre det smagfulde øl-univers!

Underkategorier

  • Danske øl
    Vi tilbyder et bredt sortiment af velsmagende danske specialøl fra Klosterbryggeriet, som har en øl til enhver smag og lejlighed. Så hvad enten du sætter pris på en fyldig mørk øl eller foretrækker en lidt lettere og forfriskende version, så har vi noget for dig!  AH Vine opdaterer ofte udvalget af sæsonbetingede specialøl fra Danmark, så du kan få fingrene i den nyeste påskebryg eller årets perfekte sommerøl. Kig forbi butikken, eller giv os et ring, hvis du er i tvivl om, hvilken dansk specialøl du skal nyde næste gang!
  • Udenlandske øl
    Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige smagfulde udenlandske specialøl. Vores udenlandske specialøl er nøje udvalgt, så vi har noget til enhver smag og lejlighed.  Blandt vores sortiment finder du prisvindende tyske lager-øl fra Ayinger , forskellige italienske fyldige og krydrede ales fra  Amarcord og meget andet! Så uanset om du mangler øl til frokostbordet eller til en festlig fredag eftermiddag, så har vi noget for dig.  Ring endelig til os, eller kom ned i butikken, hvis du er i tvivl om, hvilken udenlandsk specialøl du skal vælge - vi står altid klar med et godt råd. 
  • Gaveæsker
    Vi har en lang række gaveæsker med udsøgte specialøl, så du kan forkæle dine smagsløg med flere velsmagende specialøl.  Vores gaveæsker fås i flere forskellige størrelser med både danske og udenlandske specialøl. 
pr. side
Viser 1 - 15 af 26
Viser 1 - 15 af 26