Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Amarcord - Midòna Bionda Doppio Malto 50 cl Forstør

Amarcord - Midòna Bionda Doppio Malto 50 cl

10717

Ny

Med Midòna Bionda Doppio Malto fra Amarcord for man en øl med en gylden ravfarve af typen belgian ale. Den smukke farve akkompagneres af et fyldigt hvidt skum. Den italienske øl byder på en smag med en let sødme kombineret med en let bitterhed.

Italienske Amarcord's Midòna Bionda Doppio Malto har en alkoholprocent på 6,5%.

Øllen har en dejlig aroma af toffee, brændte nødder og karamel.

Flere detaljer

DKK 45,00

Yderligere information

Amarcord - Midòna Bionda Doppio Malto

Amarcord Midòna Bionda Doppio Malto 6,5% abv. Overgæret, ravfarvet øl af typen Belgian Ale. Flot hvidt skum. Maltet og frugtagtig aroma med toner af karamel, brændte nødder og toffee. Smagen lidt sødlig men skifter til let bitter. Middelfyldigt og let bitter eftersmag. Ikke pasteuriseret og eftergærer på flasken. 50 cl. og 3 lt.

Amarcord - Nostalgiske øl fra Italien

Amarcord har altid kreeret oprigtige og autentiske øl fra det smukke Italien. Bryggeriet åbnede i 1997 og har siden da produceret smukke specialøl fra Italien, som kan nydes til adskillige lejligheder. Hvad end man bare trænger til at slukke tørsten eller mangler en dejlig øl til frokostbordet.

Italienske Amarcord har noget til enhver smag kombineret med en filosofi der fokuserer på nostalgi, oprigtighed og autencitet. Bryggeriet fra Italien kreere øl der får en til at tænke på de gode gamle dage.