Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Klosterbryggeriet - Kloster Hvede Økologisk 50 cl Forstør

Klosterbryggeriet - Hvede 50 cl

11420

Ny

Kloster Hvede er en velsmagende og gylden hvedeøl. Øllen er overgæret og har et fyldigt hvidt skum.

Øllen er ufiltreret og har en alkoholprocent på 5,2%. Den byder på en frugtig aroma med noter af citrus og appelsin. Der er endda tilsat en anelse økologisk appelsinsaft for at fremhæve friskheden i smagen.
Eftersmagen er let sød og frisk med en god balance mellem malt og humle. ufiltreret

Flere detaljer

DKK 45,00

Produkt information

LandDanmark
Alc.:5,2 %
Indhold0,5 L

Yderligere information

Klosterbryggeriet - Dansk bryggeri med et mangfoldigt sortiment

Hos Klosterbryggeriet finder man øl, når de er allerbedst. Den danske bryggeri ligger i Skanderborg, og oprinder fra Øm Kloster der ligger elegant på en landtange mellem Mossø og Gudensø nær ved Ry i det midtjyske. De første kvalitetsøl blev brygget i 2008, og med familiens 37 års erfaring i ølbranchen, så kunne det ikke blive andet end en velsmagende succes.

I 2009 valgte Klosterbryggeriet at krydre deres sortiment lidt og begyndte derfor at importere udvalgte specialøl, som alle kunne nyde godt af. Med denne tilføjelse skabte Klosterbryggeriet sig et bredt og alsidigt vareportefølje, så de kunne tilbyde noget til enhver smag.

Men Klosterbryggeriet byder også på forfriskende drikke helt uden alkohol. I 2011 lancerede bryggeriet MOSTers, som er økologiske læskeprodukter, fulde af saft, men ikke tilsat sukker. Senere tilføjede Klosterbryggeriet Galvanina i 2013, som består af økologiske sodavand og mineralvand.

Man kan derfor sandfærdigt sige at hos Klosterbryggeriet finder man noget for enhver smag, både med og uden alkohol. De danske bryggeri opdaterer løbende deres sortiment efter sæson, så hold øje med deres mange velsmagende tilbud!