Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Klosterbryggeriet - Svendeøl Classic Bock 50 cl Forstør

Klosterbryggeriet - Svendeøl Classic Bock 50 cl

10507

Ny

Med Svendeøl fra Klosterbryggeriet får man en classic bock brygget på humle og bygmalt. Denne ravfarvede øl har strejf af anis og rønnebær, som en giver en forfriskende smag.

Klosterbryggeriet's Svendeøl har en alkoholprocent på 5,3%.

Svendeøl er ideel til lettere kødretter og frokst.

Klosterbryggeriet's Svendeøl blev brygget af respekt for cisterciensermunkenes udbredelse af ølbrygningen i Europa.

Flere detaljer

DKK 45,00

Yderligere information

Klosterbryggeriet - Svendeøl

Alkohol 5,3%. Svendeøllen er en classic bock øl brygget på bygmalt og humle. Øllen er ravgylden og tilsat rønnebær og anis, hvilket giver øllen en let friskhed. Velegnet til lettere kødretter, smørrebrød samt frokostbord.

Svendeøllen er brygget med respekt for cisterciensermunkenes udbredelse af ølbrygningen i Europa og samtidig tilpasset nutidens krav om ensartet kvalitet og en friskhed i smagen.

Øm kloster ligger smukt i det midtjyske nær Ry på en landtange mellem Mossø og Gudensø.

I disse fredfyldte omgivelser slog en lille flok cisterciensermunke sig ned i 1172. Klostret kaldte de Cara Insula – den kære ø. Munkene levede her frem til klostrets nedlæggelse i 1560. 
Munkene var selvforsynende med næsten alt. Et register over klostrets ejendele fra 1554 fortæller, at der i kældrene var store mængder mad og drikke, bl.a. 22.000 liter øl lagret på fade og tønder.

I svendekælderen stod 20 tønder svendeøl. Dette øl blev brygget på klostrets bryggeri af munkene selv. 

Svendeøl havde en moderat styrke og blev drukket til alle døgnets måltider. I dag kan ruinerne af det fordums store kloster besøges.

Klosterbryggeriet - Dansk bryggeri med et mangfoldigt sortiment

Hos Klosterbryggeriet finder man øl, når de er allerbedst. Den danske bryggeri ligger i Skanderborg, og oprinder fra Øm Kloster der ligger elegant på en landtange mellem Mossø og Gudensø nær ved Ry i det midtjyske. De første kvalitetsøl blev brygget i 2008, og med familiens 37 års erfaring i ølbranchen, så kunne det ikke blive andet end en velsmagende succes.

I 2009 valgte Klosterbryggeriet at krydre deres sortiment lidt og begyndte derfor at importere udvalgte specialøl, som alle kunne nyde godt af. Med denne tilføjelse skabte Klosterbryggeriet sig et bredt og alsidigt vareportefølje, så de kunne tilbyde noget til enhver smag.

Men Klosterbryggeriet byder også på forfriskende drikke helt uden alkohol. I 2011 lancerede bryggeriet MOSTers, som er økologiske læskeprodukter, fulde af saft, men ikke tilsat sukker. Senere tilføjede Klosterbryggeriet Galvanina i 2013, som består af økologiske sodavand og mineralvand.

Man kan derfor sandfærdigt sige at hos Klosterbryggeriet finder man noget for enhver smag, både med og uden alkohol. De danske bryggeri opdaterer løbende deres sortiment efter sæson, så hold øje med deres mange velsmagende tilbud!