Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rosévine fra Sydafrika

Sydafrika byder på en bred vifte af vidt forskellige vine. Fælles for de sydafrikanske vine kan man dog sige, at de oftest er frugtige, komplekse og forfinede, men også lettilgængelige. Disse egenskaber kommer blandt andet til udtryk i nogle virkelig velsmagende rosévine. Derfor forhandler AH Vine naturligvis også rosévin fra Sydafrika.

Vi har med stor omhyggelighed udvalgt vores sortiment af vin i denne kategori, så det repræsenterer, hvad den sydafrikanske rosé kan, når den er allermest delikat og samtidig ligger på et utroligt attraktivt prisniveau. Derfor er det med stor sikkerhed i stemmen, at vi siger: Prøv en af vores sydafrikanske rosévine i dag - den kan blive din nye favoritvin!
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Vis her
    DKK 85,00

    Cinsault Rosé fra Fish Hoek er en karakteristisk og unik rosévin. Med smag af friske hindbær og modne røde bær, er Fish Hoek Cinsault Rosé en blanding der falder i manges smag.Den elegante rosévin fra Fish Hoek kan med fordel kombineres med lette kødretter og salater eller bare nydes som en forfriskende velkomstdrink eller aperitif. I sandhed en lækker vin.

    DKK 85,00
Viser 1 - 1 af 1 resultat