Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Viser 1 - 5 af 5
 • Vis her
  DKK 79,00

  Smagen af Pinotage fra Fish Hoek er fyldig og rig på både blommer og frugtkage - kombineret med toner af eg og en lækker eftersmag. Fish Hoek Piotage fra Sydafrika er en fantastisk vin til BBQ retter, oksekød med grøntsager og modnede oste. Fish Hoek Pinotage er en hverdagsvin i topklasse, sådan kan denne delikate rødvin bedst beskrives.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Merlot fra Fish Hoek er en distinktiv duft af blomme og chokolade, der supplerer den afrundede klassiske merlots lettilgænge smag. Fish Hoek Merlot-vinen fra Sydafrika passer perfekt til pasta, grøntsager og lette kødretter.Med denne rødvin for du forførende hverdags-Merlot fra Fish Hoek til en lige så forførende pris. 

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Shiraz fra Fish Hoek er en rødvin på den saftige Shiraz-drue med en aroma af masser af solmodne bær samt subtile krydderier og blommer. Fish Hoek Shiraz kan klart anbefales til bløde oste samt kød og krydrede efterårs- og vinterretter, men smager også fremragende alene. Fish Hoek Shiraz er en skøn hverdagsvin til en god pris, som er dejligt drikkevenlig.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Shiraz-Grenache-Viognier fra Tussock Jumper er en sublim rødvin med en rustik og rå smag. Rødvine byder på en frisk aroma af sorte olivens og læder. I smagen finder man hint af vilded bær og frugt, der giver en forfriskende og intens rødvin.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Med Pinotage fra Mountain Ridge får man en dejlig ukompliceret rødvin med mange skønne smagsnuancer. Med smag af modne blommer, røde bær og violer samt et hint af banan er denne rødvin dejligt frugtig og delikat. Pinotage har fløjlsbløde tanniner med et harmonisk strejf af...

  DKK 69,00
Viser 1 - 5 af 5