Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvine fra Sydafrika

Som vinland har Sydafrika været igennem en innovativ udvikling, der betyder, at landet i dag kan karakteriseres som et af de mest moderne og bedste vinlande i verden. Sydafrika præsterer vine, der både er lettilgængelige, frugtige, komplekse og forfinede. Samtidig kan de sydafrikanske rødvine kengetegnes ved, at de har mildere og blødere tanniner end vinene fra de lande, der har et tørrere klima.

De ekstraordinære kvaliteter gælder ikke mindst for de sydafrikanske rødvine, som virkelig er et forsøg værd. Derfor har vi brugt mange kræfter på at sammensætte vores sortiment i denne kategori, så det repræsenterer, hvad den sydafrikanske rødvin kan, når den er allerbedst.

Blandt vores udvalg finder du unikke og velsmagende højkvalitetsrødvine fra Sydafrika til priser, hvor alle kan være med.
Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  DKK 89,00

  Shiraz-Grenache-Viognier fra Tussock Jumper er en sublim rødvin med en rustik og rå smag. Rødvine byder på en frisk aroma af sorte olivens og læder. I smagen finder man hint af vilded bær og frugt, der giver en forfriskende og intens rødvin.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 85,00

  Shiraz fra Fish Hoek er en rødvin på den saftige Shiraz-drue med en aroma af masser af solmodne bær samt subtile krydderier og blommer. Fish Hoek Shiraz kan klart anbefales til bløde oste samt kød og krydrede efterårs- og vinterretter, men smager også fremragende alene. Fish Hoek Shiraz er en skøn hverdagsvin til en god pris, som er dejligt drikkevenlig.

  DKK 85,00
 • Vis her
  DKK 85,00

  Merlot fra Fish Hoek er en distinktiv duft af blomme og chokolade, der supplerer den afrundede klassiske merlots lettilgænge smag. Fish Hoek Merlot-vinen fra Sydafrika passer perfekt til pasta, grøntsager og lette kødretter.Med denne rødvin for du forførende hverdags-Merlot fra Fish Hoek til en lige så forførende pris. 

  DKK 85,00
 • Vis her
  DKK 85,00

  Smagen af Pinotage fra Fish Hoek er fyldig og rig på både blommer og frugtkage - kombineret med toner af eg og en lækker eftersmag. Fish Hoek Piotage fra Sydafrika er en fantastisk vin til BBQ retter, oksekød med grøntsager og modnede oste. Fish Hoek Pinotage er en hverdagsvin i topklasse, sådan kan denne delikate rødvin bedst beskrives.

  DKK 85,00
Viser 1 - 4 af 4