Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Espinoza - Tequila Blanco 35% 70 cl Forstør

Espinoza - Tequila Blanco

13350

Ny

Med denne elegante tequila blanco fra Espinoza får man en ren og stråelende tequila i en luksuriøs flaske.

Espinoza tequilaen har masser fyldige af noter af velkogt og modnet agave kombineret med friske og interresante elementer såsom græskar, citroner og appelsin.

Tequilaen byder på en behagelig og harmonisk smag af krydrede urter og forfriskende citron, som skaber en velafbalanceret tequila.

Flere detaljer

DKK 299,00

Produkt information

LandMexico
Alc.:35 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Espinoza - Premium tequila med fokus på alle detaljerne

Espinoza er et mexicansk mikro-destilleri der udmærker sig ved at fokuserer på selv de mindste detaljer i processen, hvilket resulterer i strålende og ren tequila. En del af Espinoza filosofi er princippet at de ikke tilføjer smag eller farver til vores tequila, som man ellers ser hos mange andre mærker. Derved kan man i sandhed fornemme de rene og naturlige smage i Espinoza's eksklusive tequilaer.

Alle Espinoza's tequilaer er lavet af 100% blå agave, også kendt som tequila agave, hvilket giver en eksklusiv kvalitet og en uovertruffen smag.

For at sikre sig at hvert eneste flaske tequila lever op til Espinoza's høje standarder, kvalitetscheckes hver portion tequila de kommer fra destilleriet. På denne måde vedligeholder mexicanske Espinoza deres premium kvalitet.