Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Espinoza - Tequila Reposado 50% 70 cl Forstør

Espinoza - Tequila Reposado

13060

Ny

Med Tequila Reposado fra Espinoza får man en premium tequila produceret på 100% blå agave, også kendt som tequila agave. 

Den mexicanske tequila byder på harmoniske noter af appelsin og citron kombineret med moden agave, honning og dybe skove.

Smagen præsenterer delikat vanilje, chokolade og eg efterfuldt af en lang og nostalgisk eftersmag. 

Resposado modnes i franske egetræsfade i 11 måneder.

Flere detaljer

DKK 325,00

Produkt information

LandMexico
Alc.:38 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Espinoza - Premium tequila med fokus på alle detaljerne

Espinoza er et mexicansk mikro-destilleri, der udmærker sig ved at fokuserere på selv de mindste detaljer i processen, hvilket resulterer i strålende og ren tequila. En del af Espinozas filosofi er princippet om, at de ikke tilføjer smag eller farver til deres tequila, som man ellers ser hos mange andre mærker. Derved kan man i sandhed fornemme de rene og naturlige smage i Espinozas eksklusive tequilaer.

Alle Espinoza's tequilaer er lavet af 100% blå agave, også kendt som tequila agave, hvilket giver en eksklusiv kvalitet og en uovertruffen smag.

For at sikre sig, at hver eneste flaske tequila lever op til Espinozas høje standarder, kvalitetscheckes hver portion tequila, der kommer fra destilleriet. På denne måde vedligeholder mexicanske Espinoza deres premium kvalitet.