Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Viser 1 - 6 af 6
 • Vis her
  DKK 99,00

  Riesling Trocken fra Reuter Dusemund er en lækker tør riesling fra Mosel-området med en duft af friske citrusfrugter og saftig melon. Disse aromatiske noter sikrer en forfriskende og delikat hvidvin fra Tyskland.Med Reuter Dusemund Riesling Trocken får man en blid og velsmagende riesling, der er velegnet til en lun sommeraften.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Riesling Spätlese Juffer fra Reuter DUsemund er en halvsød riesling hvidvin med toner af delikat citrus og en forfriskende frugtig sødme. Riesling-druerne i denne Spätlese giver en vidunderlig og harmonisk kombination af syrlighed og sødme. Med sin velafbalancerede sædmefulde smag er Reuter Dusemund Riesling Spätlese Juffer bl.a. velegnet til ost. 

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Kerner Spätlese fra Reuter Dusemund er en afbalanceret halvsød og frisk hvidvin med delikat frugtig aroma.Den tyske hvidvin er en let Kerner hvidvin, der har en harmonisk balance mellem sødme og syre.Den søde hvidvin fra Tyskland er lavet på Kerner-druen, og med sine friske nuancer er det en klassisk Mosel-vin, som de fleste vil sætte pris på.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Rivaner Feinherb fra Reuter Dusemund er en let og frugtig hvidvin med halvtør finish og muskatduft. Hvidvinen fra Tyskland har en harmonisk balance mellem syre og sødme, som giver en behagelig eftersmag. En halvtørre tysk Reuter Dusemund hvidvin fremført med en delikat og frisk smag samt sødlige toner, som giver en forfriskende og behagelig smagsoplevelse.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Riesling Fernherb fra Reuter Dusemund er en frisk halvtør riesling med en delikat smag og let sødme. Med delikate noter af saftig ananas, frisk citrus og krydret muskatnød, har Reuter Dusemund Riesling Fernherb er behagelig harmoni. Den tyske hvidvin fra Reuter Dusemund er den perfekte sommervin til de varme dage.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med delikate aromaer af citrus og melon er Riesling fra Tussock Jumper en sand fryd for ganen. Den tyske hvidvin har en vedholdende frisk og ren finish. Hos Tussock Jumper Riesling finder man en excellent balance med intens frugt og klassisk Riesling syrlighed.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid en sikker vinder, man...

  DKK 99,00
Viser 1 - 6 af 6