Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvine fra Tyskland

Vinmarkedet har i de seneste årtier ændret sig væsentligt. Og i dag foretrækker et markant flertal af vinelskere kvalitet frem for kvantitet, hvis de skal vælge. Denne udvikling har vakt genklang hos de tyske vinproducenter, som nu har langt større fokus på produktionsforhold og kvalitet end førhen.

Hovedparten af den vin, som Tyskland producerer, er hvidvin, og mange af landets hvidvine byder da også på både saft, kraft og velsmag i overflod.

Hos AH Vine elsker vi exceptionel kvalitetshvidvin. Derfor forhandler vi selvfølgelig også et varieret sortiment med nogle af de mest velsmagende hvidvine på det tyske marked. Blandt vores udvalg finder du for eksempel både forfriskende tør Riesling, harmonisk Kerner-vin og frugtig Rivaner. Sagt med andre ord: Vi har lækker tysk hvidvin for enhver smag!
Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  DKK 115,00

  Riesling Fernherb fra Reuter Dusemund er en frisk halvtør riesling med en delikat smag og let sødme. Med delikate noter af saftig ananas, frisk citrus og krydret muskatnød, har Reuter Dusemund Riesling Fernherb er behagelig harmoni. Den tyske hvidvin fra Reuter Dusemund er den perfekte sommervin til de varme dage.

  DKK 115,00
 • Vis her
  DKK 105,00

  Rivaner Feinherb fra Reuter Dusemund er en let og frugtig hvidvin med halvtør finish og muskatduft. Hvidvinen fra Tyskland har en harmonisk balance mellem syre og sødme, som giver en behagelig eftersmag. En halvtørre tysk Reuter Dusemund hvidvin fremført med en delikat og frisk smag samt sødlige toner, som giver en forfriskende og behagelig smagsoplevelse.

  DKK 105,00
 • Vis her
  DKK 135,00

  Riesling Spätlese Juffer fra Reuter Dusemund er en halvsød riesling hvidvin med toner af delikat citrus og en forfriskende frugtig sødme. Riesling-druerne i denne Spätlese giver en vidunderlig og harmonisk kombination af syrlighed og sødme. Med sin velafbalancerede sødmefulde smag er Reuter Dusemund Riesling Spätlese Juffer bl.a. velegnet til ost. 

  DKK 135,00
 • Vis her
  DKK 105,00

  Riesling Trocken fra Reuter Dusemund er en lækker tør riesling fra Mosel-området med en duft af friske citrusfrugter og saftig melon. Disse aromatiske noter sikrer en forfriskende og delikat hvidvin fra Tyskland.Med Reuter Dusemund Riesling Trocken får man en blid og velsmagende riesling, der er velegnet til en lun sommeraften.

  DKK 105,00
Viser 1 - 4 af 4