Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rosévine fra Tyskland

Mange forbinder desværre stadig tysk vin med noget billigt, oversødt og masseproduceret. Men det er langt fra et retvisende billede af Tyskland som vinproducerende nation. Faktisk er både antallet af kvalitetsbevidste tyske vinproducenter og den tyske vins generelle kvalitet støt stigende. Derfor byder Tyskland i dag på en lang række forskellige eksklusive og velsmagende vine.

Hos AH Vine vil vi gerne give vores kunder mulighed for at opleve, hvor meget de bedste tyske vine har at byde på. Derfor forhandler vi blandt andet velafbalanceret rosévin med udsøgt smag fra Tyskland. 

Vi synes, du skal give vores tyske rosévine en chance, hvis du er til elegant, velsmagende og prisstærk kvalitetsrosé - de fortjener det!
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Vis her
    DKK 105,00

    Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé fra Reuter Dusemund er et forfriskende mix af friske røde bær, såsom jordbær, hindbær og vilde bær.Den liflige rosévin fra Reuter Dusemund Rotling har en frisk syrlighed, som gør den ideel til sommerens varmere dage og lange lyse nætter. Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé er en aromatisk rosévin med gang i.

    DKK 105,00
Viser 1 - 1 af 1 resultat