Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ayinger - Urweisse 50 cl Forstør

Ayinger - Urweisse 50 cl

11284

Ny

Ayinger har kreeret denne smukke ravfarvede hvedeøl. Urweisse er en lækker tysk øl, der skiller sig ud fra flokken med sin interessante frugtige smag.

Urweisse fra Ayinger har en alkoholprocent på 5.8%

Den lyse hvedeøl byder på en intens aroma af citrus, ristet byg og banan. Duften ledsages af en fyldig og krydret smag fuld af malt, citrus og banan. Alt i alt en frisk og fyldig tørstslukker.

Flere detaljer

DKK 29,00

Yderligere information

Ayinger - Prisvindende øl fra Bavaria i Tyskland 

Ayinger stammer fra Bavaria i Tyskland, der er anerkendt for deres fyldige og smagfulde øl. Her har bryggeriet produceret deres populære øl i mere end 130 år. Firmaet har altså masser af erfaring og det kan i sandhed smages i deres mange himmelske øl varianter.

Den tyske øl-virksomhed har igennem årene vundet masser af priser for deres smagfulde sortiment, og man kan derfor være helt sikker på at alle Ayinger’s øl altid nydes med stor fornøjelse. Ayinger er en smuk sammensætning af nogle af de bedste ingredienser der findes i Bavaria kombineret med den passion og lidenskab der findes hos Ayinger’s personale.