Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rosévine fra USA

Alt er bare lidt større i USA. Og det er ikke mindst i forhold til udvalget af vine, at man kan betegne Amerika som giganternes land. De bedste af de amerikanske vine konkurrerer nemlig uden problemer med nogle af de mest populære og delikate vine i verden. 

Blandt det store udvalg af amerikansk kvalitetsvin, der findes på markedet, har vi fundet frem til nogle af de allermest velsmagende rosévine. Vi har amerikansk rosévin, som er fyldt med både saft og kraft, og som med garanti vil sparke benene væk under dig.

Uanset om du leder efter en gigant af en vin, som du kan servere til sommerfesten, nyde for dig selv eller noget helt tredje, er vores amerikanske rosé-varianter et godt bud!
Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  DKK 69,00

  White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af friske bær, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil.Med White Zinfandel fra Jack Rabbit kan du være sikker på at få en forfriskende rosé, både god til hverdag og fest, til en attraktiv pris.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af karamel, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil. Nu i ministørrelse, der er perfekt til picnickurven, til et enkelt glas eller to på en varm sommerdag ved grillen - eller til forretten en hverdagsaften.

  DKK 39,00
Viser 1 - 2 af 2