Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Viser 1 - 7 af 7
 • Vis her
  DKK 39,00

  Med denne miniature vin fra Jack Rabbit får man 18,7 cl. Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på.  Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin i taskestørrelse.

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Med denne hvidvin fra Jack Rabbit får man en delikat Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på.  Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 169,00

  Smagsnoterne i hvidvinen fra Barrel 27 byder på både nektarin, guava, citrus og noget så specielt som marcipan, der fornemmes i de brændte mandler og jasminblomsterne, der danser på tungen. Fra en af AH Vines topproducenter kan du her få Barrel 27's fantastiske Signatur-hvidvin. 

  DKK 169,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Med den perlende Chardonnay fra Bliss kan det aldrig gå helt galt. Hvidvinen har alt, hvad du har brug for: pære, grønne æbler og en flot, strågul farve- således betages øje og smagsløg. Bliss Chardonnay er en forfriskende fornøjelse for ganen. Chardonnay fra Bliss holder hvad den lover med en fantastisk, frisk hvidvin. 

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 179,00

  Frisk og medium-fyldig Chardonnay fra Domenico Winery, som er aldret på egetræsfade. Indeholder den dejligste aroma af pære, melon, hasselnød og karamel.Denne Hvidvin smager rigtig godt sammen med brie, fettucini, hummer, rejer, kylling og svinekød. Har du en sød tand? Så smager et glas chardonnay fra Domenico...

  DKK 179,00
 • Vis her
  DKK 139,00

  Med Headbanger Rock N White Blend er der dømt fed hvidvin for alle pengene. Med sin harmoniske balance mellem sødme og syre, er den rockede hvidvin fra Californien et godt valg til alle vin- og rock-entusiaster. Headbanger hvidvinen er en modig vin med stor smag og et fedt mærkat. Server Headbanger afkølet i store glas mens bøfferne simrer på grillen.

  DKK 139,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Jack Rabbit Premium Sauvignon Blanc er en fremragende premium hvidvin, der serverer en frisk smag og fornemmelse til dine smagsløg. Hvidvinen er yderst velsmagende, hvor friske citrusfrugter med et touch af urter bidrager til en udsøgt smag.

  DKK 99,00
Viser 1 - 7 af 7