Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvine fra USA

USA er en af de fem største vinproducerende nationer i verden. Denne placering skyldes ikke mindst Californien, der står bag omkring 90% af den amerikanske vinproduktion. Det er ikke kun i forhold til kvantiteten af vin, at USA har noget at byde på. De bedste af de amerikanske vine er nemlig værdige konkurrenter til nogle af verdens bedste vine fra andre nationer.

Vi har sammensat et varieret udvalg af amerikansk hvidvin, som repræsenterer, hvad vinen fra USA kan, når den er allerlækrest. Hvis du køber en amerikansk hvidvin her på siden, får du derfor for alvor kvalitet for dine penge.

I denne kategori har vi blandt andet et spændende udvalg af forskellige smagfulde og forfriskende Chardonnay-vine samt andre slags frugtige og velafbalancerede hvidvine. Så uanset hvilken slags amerikansk hvidvin, du foretrækker, finder du den her! 


Viser 1 - 5 af 5
 • Vis her
  DKK 39,00

  Med denne miniature vin fra Jack Rabbit får man 18,7 cl. Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på.  Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin i taskestørrelse.

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Med denne hvidvin fra Jack Rabbit får man en delikat Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på.  Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Med den perlende Chardonnay fra Bliss kan det aldrig gå helt galt. Hvidvinen har alt, hvad du har brug for: pære, grønne æbler og en flot, strågul farve- således betages øje og smagsløg. Bliss Chardonnay er en forfriskende fornøjelse for ganen. Chardonnay fra Bliss holder hvad den lover med en fantastisk, frisk hvidvin. 

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 179,00

  Frisk og medium-fyldig Chardonnay fra Domenico Winery, som er aldret på egetræsfade. Indeholder den dejligste aroma af pære, melon, hasselnød og karamel.Denne Hvidvin smager rigtig godt sammen med brie, fettucini, hummer, rejer, kylling og svinekød. Har du en sød tand? Så smager et glas chardonnay fra Domenico...

  DKK 179,00
 • Vis her
  DKK 139,00

  Med Headbanger Rock N White Blend er der dømt fed hvidvin for alle pengene. Med sin harmoniske balance mellem sødme og syre, er den rockede hvidvin fra Californien et godt valg til alle vin- og rock-entusiaster. Headbanger hvidvinen er en modig vin med stor smag og et fedt mærkat. Server Headbanger afkølet i store glas mens bøfferne simrer på grillen.

  DKK 139,00
Viser 1 - 5 af 5