Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvine fra USA

USA er en af de fem største vinproducerende nationer i verden. Denne placering skyldes ikke mindst Californien, der står bag omkring 90% af den amerikanske vinproduktion. Det er ikke kun i forhold til kvantiteten af vin, at USA har noget at byde på. De bedste af de amerikanske vine er nemlig værdige konkurrenter til nogle af verdens bedste vine fra andre nationer.

Vi har sammensat et varieret udvalg af amerikansk hvidvin, som repræsenterer, hvad vinen fra USA kan, når den er allerlækrest. Hvis du køber en amerikansk hvidvin her på siden, får du derfor for alvor kvalitet for dine penge.

I denne kategori har vi blandt andet et spændende udvalg af forskellige smagfulde og forfriskende Chardonnay-vine samt andre slags frugtige og velafbalancerede hvidvine. Så uanset hvilken slags amerikansk hvidvin, du foretrækker, finder du den her! 


Viser 1 - 5 af 5
 • Vis her
  DKK 119,00

  Her kommer en frisk og sprød chardonnay, der byder på tropiske noter af citrus og rød grapefrugt. Den er gæret og lagret i både ståltanke (60%) og på træfade (40%), hvilket giver den en lækker afrunding af den friske syre, der også giver en delikat forlænget eftersmag.Et elegant og afbalanceret udtryk gør denne vin perfekt til fisk og skaldyr eller lette...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Jack Rabbit Premium Sauvignon Blanc er en fremragende premium hvidvin, der serverer en frisk smag og fornemmelse til dine smagsløg. Hvidvinen er yderst velsmagende, hvor friske citrusfrugter med et touch af urter bidrager til en udsøgt smag.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 139,00

  Med Headbanger Rock N White Blend er der dømt fed hvidvin for alle pengene. Med sin harmoniske balance mellem sødme og syre, er den rockede hvidvin fra Californien et godt valg til alle vin- og rock-entusiaster. Headbanger hvidvinen er en modig vin med stor smag og et fedt mærkat. Server Headbanger afkølet i store glas mens bøfferne simrer på grillen.

  DKK 139,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Med denne hvidvin fra Jack Rabbit får man en delikat Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på.  Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Med denne miniature vin fra Jack Rabbit får man 18,7 cl. Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på.  Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin i taskestørrelse.

  DKK 39,00
Viser 1 - 5 af 5