Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvine fra USA

Zinfandel-druen er de amerikanske vinbønders darling, der idag bruges til både rød-, hvid- og rosévine (white zinfandel), og som i smag og karakter minder meget om den italienske primitivo-drue. Amerikanske vine stammer primært fra Californiens kølige klima, hvor der produceres franske druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Chardonnay. Vinene passer til en bred palette af anretninger, og man får meget kvalitet for pengene, når det gælder de californiske etiketter. AH vine har et bredt udvalg af både rød- og hvidvine og flere slags rosé på både Zinfandel og Cabernet Sauvignon. Say "howdy!" til din vin idag - du vil ikke fortryde det!

Viser 1 - 8 af 8
 • Vis her
  DKK 119,00

  I denne pinot noir får du en skøn kombination af delikate hindbær og mørke kirsebær, og de er fint akkompagneret af bløde tanninger og en elegant og behagelig eftesmag.Gæring i ståltanke og efterfølgende lagring på neutrale amerikanske og franske egetræsfade giver et lækkert harmonisk udtrykDen kan sagtens nydes både med og uden mad. Servering ved omkring...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Lækker og elegant zinfandel fra gamle vinstokke. Dyb i smagen af bl.a. tranebær, sorte blommer, brombær, mørke krydderier og et strejf af vanilje og fadnoter.Vinen er gæret i ståltanke og efterfølgende lagret i 2 år på træfade, der giver en fremragende kombination af friskhed med bløde tanniner og en dejlig lang eftersmag.Servér den omkring 16 grader fx...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  I denne cabernet sauvignon får du en afbalanceret og dyb vin med lækre nuancer af mørke frugter og bær samt fadnoter i både duft og smag. Med en medium fylde og smag indhyllet i bløde tanniner er den en oplagt makker til en bred vifte af mad i både lettere og tungere udgaver.Gæring i ståltanke og efterfølgende lagring på neutrale træfade giver et skønt...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 399,00

  Duften af Peltier Triomphe Estate Grown byder på masser af intens bærfrugt og en mineralitet, som er uden sidestykke. Denne vin fra Peltier Winery i Lodi er intet mindre end enestående, og kan bestemt anbefales til alle vin-elskere.Med denne rødvin fra Peltier får man en sublim kvalitetsvin, der med fordel kan nydes til særlige lejligheder eller til et...

  DKK 399,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Med Red Zinfandel fra Sun Gate får man en klassisk Zinfandel fra det varme og solrige Californien. Smagen af rødvinen fra Sun Gate er fyldig og intens med en tilpas stor frugtsødme, som skaber en behagelig harmonisk smagsbalance. Eftersmagen af Red Zinfandel er lang og silkeblød. Nyd rødvinen sammen med et godt måltid eller bare til at forkæle sig selv.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  De liflige røde dråber emmer af sorte bær, der toner ud i en kompleks og samtidig fyldig mundfølelse og eftersmag. The Daily Red, som er en topklasse rødvin til hverdag, fest og ikke mindst store bøffer.  Smukke og velsmagende noter af frugt, fad og alkohol, der råber på et stort glas og masser af tid.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Jack Rabbit har kreeret en Merlot der ikke skuffer med sine rige noter af multebær, solbær og kanel samt nuancer af lilla frugter såsom blommer og svesker. Jack Rabbit Merlot er en behagelig drikkevenlig rødvin, som alle kan være med på.  Med Jack Rabbit får du en dejlig alsidig Merlot til en rigtig flot pris, man bestemt ikke kan klage over.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Miniatureflasken med Merlot fra Jack Rabbit er fyldt med rige noter af multe- og solbær samt kanel der går over i flotte nuancer af lilla frugter som blomme og sveske.  Merlot fra Jack Rabbit er blød og frugtig. Den kommer her i en perfekt taskestørrelse, lige til at medbringe på stranden, til koncert eller på skovtur.

  DKK 39,00
Viser 1 - 8 af 8