Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
pr. side
Viser 1 - 12 af 31
 • Vis her
  DKK 119,00

  Pinot Noir Reserve fra Frey Sohler er en karakterfuld tør og frisk Pinot Noir med frugtig sødme og antydninger af kirsebær. Med denne franske rødvin får man en lækker rødvin, som er en sand fornøjelse for ganen. En karakteristisk frugtig smag kendetegner Frey Sohlers pinot noir.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Vinen fra Condamine Bertrand er rig og struktureret med en smuk, velafbalanceret eftersmag af lakrids. Den dejligt krydrede konfekt resulterer i en rødvin med dybe og varme noter, som ligger sig dejligt på tungen. En perfekt rødvin fra Frankrig til de kolde dage. Franske Baron de Montgaillard er vinen, der passer til enhver lejlighed, til hverdag og fest.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Merlot-vinen fra Condamine Bertrand er tilgængelig, let og drikkevenlig med en duft af solbær og lakrids samt en smag af peber og laurbær. Kombination af friske bær og lakrids, sikrer den franske rødvin en dejlig balance mellem sødme og krydder. Med Merlot vinen får du en fyldig og elegant Merlot fra Frankrig, der også fungerer som en rigtig god madvin.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Syrah fra Condamine Bertrand er en varm og fyldig syrah med silkebløde tanniner og skønne indtryk af røde bær på tungen samt en eftersmag af lakrids. Med denne varme rødvin får man en behagelig balance mellem sødme og krydder, som forkæler smagsløgene. Condamine Bertrand Syrah har en fin balance mellem syre og sødme. Syrah er også en rigtig god madvin.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Lakrids, krydderier og citrus er de gennemgående noter for denne Cabernet Sauvignon fra franske Condamine Bertrand. Denne rødvin har masser af saft og kraft, der efterlader en behagelig smag man ikke glemmer.  Condamine Bertrands Cabernet Sauvignon er en fuldent vin, der er perfekt til vinteren når man trænger til et godt glas vin.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 149,00

  Duft og smag imponerer i ELIXIR med solbær, lakrids og vanilje, mens smagen er rig, kompleks og blidt afrundet. Med sin unikke kombination har Condamine Bertrad Condamine en harmonisk balance mellem den lidt krydrede lakrids og de bløde noter af bær og vanilje. Den velkomponerede og eksklusive ELIXIR rødvin fra Condamine Bertrand der skal opleves!

  DKK 149,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Barrique fra Condamine Bertrand er en smuk smagsmæssig symfoni af peber og ristet kaffe, der efterfølges af vanilje og chokolade i eftersmagen. Med en lækker dyb og fyldig smag er franske Barrique, en perfelt rødvin for dem der foretrækker en varm og raffineret vin.  Condamine Bertrands Barrique fra Frankrig er en blød og vedholdende rødvin. 

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 259,00

  Med Barrique fra Condamine Bertrand for man 1,5 liter kraftig rødvin med smag af peber og ristet kaffe samt vanilje og chokolade. Med en lækker dyb og fyldig smag er franske Barrique, en perfelt rødvin for dem der foretrækker en varm og raffineret vin. Condamine Bertrands Rouge MAGNUM udemærker sig med sin tyngde og...

  DKK 259,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Cotes du Ventoux fra Domaine de Boissan er en tør og frugtig rødvin med et krydret udtryk fra det sydfranske Rhône-område, der er anerkendte for deres franske kvalitetsvine med masser af varme og fylde. Cotes du Ventoux er en rigtig god allround rødvin, der altid kan serveres, både til hverdag og fest. Med Domaine...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Côtes du Rhône fra Domaine de Boissans er en karakterstærk rødvin med de kraftfulde smagstræk fra Côtes du Rhône-området. Med franske Côtes du Rhône får du en varm og raffineret rødvin med masser af struktur. Domaine de Boissans Côtes du Rhône er velegnet til det danske...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med Cuvée Princes d'Orange får man en fransk rødvin med kraftige noter af hasselnød og peber med en kompleks bouquet af vanilje og solbær. Den smagfulde kombination af krydderi og bær, giver en dejlig balanceret vin fra Frankrig, der er en excellent smagsoplevelse. Domaine de Boissans Cuvée Princes d'Orange...

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Sablet Village rødvinen fraFrankrig har en rig duft og smag af violer og solbær med noter af kaffe.Med blomstrede strejf, søde bær og raffineret kaffe, er Domaine de Boissan Sablet Village fuld af smagsnuancer, der sammen skaber en harmonisk vin med både sødme og kant. Domaine de Boissan tilbyder en af de bedste...

  DKK 119,00
Viser 1 - 12 af 31