Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvine fra Frankrig

Det er ikke en underdrivelse at kalde Frankrig for et af de absolut førende vinlande i verden, og mange af de franske rødvine er nogle af de mest delikate på markedet. Her har vi samlet et stort, men nøje udvalgt sortiment bestående af de rødvine, som vi mener er blandt de mest udsøgte og interessante vine fra Frankrig. Vores franske rødvine er produceret i klassiske vinområder som Rhône, Alsace, Bordeaux og Bourgogne, og de er lavet på kendte druer såsom Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir.
I denne kategori finder du både tørre, krydrede, søde og fyldige rødvine, der alle har det til fælles, at de er særdeles smagfulde. Uanset om du leder efter en vinter - sommer - fest - eller hverdagsvin, er en fransk rødvin et oplagt valg! 
pr. side
Viser 1 - 12 af 29
 • Vis her
  DKK 119,00

  Pinot Noir Reserve fra Frey Sohler er en karakterfuld tør og frisk Pinot Noir med frugtig sødme og antydninger af kirsebær. Med denne vin får du lækker fransk rødvin, som er en sand fornøjelse for ganen. En karakteristisk frugtig smag kendetegner Frey Sohlers Pinot Noir.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Barrique fra Condamine Bertrand er en smuk smagsmæssig symfoni af peber og ristet kaffe, der efterfølges af vanilje og chokolade i eftersmagen. Med en lækker dyb og fyldig smag er franske Barrique en perfelt rødvin for dem, der foretrækker en varm og raffineret vin.  Condamine Bertrands Barrique Rouge fra Frankrig er en blød og vedholdende rødvin. 

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Cotes du Ventoux fra Domaine de Boissan er en tør og frugtig rødvin med et krydret udtryk fra det sydfranske Rhône-område, der er anerkendt for sine franske kvalitetsvine med masser af varme og fylde. Cotes du Ventoux er en rigtig god allround rødvin, der altid kan serveres, til hverdag såvel som fest. Med Domaine...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Côtes du Rhône fra Domaine de Boissans er en karakterstærk rødvin med de kraftfulde smagstræk fra Côtes du Rhône-området. Med franske Côtes du Rhône får du en varm og raffineret rødvin med masser af struktur. Domaine de Boissans Côtes du Rhône er velegnet til det danske...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med Cuvée Princes d'Orange får man en fransk rødvin med kraftige noter af hasselnød og peber med en kompleks bouquet af vanilje og solbær. Den smagfulde kombination af krydderi og bær giver en dejlig balanceret vin fra Frankrig, der er en excellent smagsoplevelse. Domaine de Boissans Cuvée Princes d'Orange er...

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Sablet Village-rødvinen fra Frankrig har en rig duft og smag af violer og solbær med noter af kaffe.Med blomstrede strejf, søde bær og raffineret kaffe er Domaine de Boissan Sablet Village fuld af smagsnuancer, der sammen skaber en harmonisk vin med både sødme og kant. Domaine de Boissan tilbyder en af de bedste...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 169,00

  Gigondas er fyldt med kraft og saft. Rødvinen har en kraftig næse med en fløjlsblød og varm smag af frugttoner. Netop denne varme og dybe smag gør Domaine de Boissan Gigondas perfekt til de kolde vinterdage, og passer perfekt til vinterens mad såsom simre- og gryderetter. Domaine de Boissan brillierer med endnu en...

  DKK 169,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Bordeaux Supérieur fra Château Le Peuy Saincrit er en frugtig og kraftig Bordeaux vin. Den franske rødvin er elegant i sin smag og oser af klassisk Bordeaux, der ikke er til at stå for. Har man glemt hvad fransk vin kan, så få det genopfrisket her. Rødvinen fra Frankrig er en perfekt madvin, som vil vinde ved iltning en halv time før servering.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 229,00

  Denne rødvin fra Frankrig er lavet på klassiske Bordeaux-druer, hvilket gør, at den er dejlig rund i smagen. Saint-Emilion-rødvinen har en harmonisk balance mellem en fyldig krop og et relativt højt indhold af tanniner. Den franske rødvin har en duft af kirsebær og hindbær.Grand Cru Les Charmes de Grand...

  DKK 229,00
 • Vis her
  DKK 159,00

  Château Troupian Haut Médoc er feminin rødvin med stejf af træ og en yderst velduftende frugt aroma. Med denne rødvin får man en klassisk fransk Bordeaux vin med stort gemme potentiale. Den franske vin kan sagtens nydes med det sammen, men kan også gemmes et par år for at opnå en mere moden og kraftig smag.Rødvinen har en mellemlang finish. 

  DKK 159,00
 • Vis her
  DKK 449,00

  Chateau Laroque Saint Emilion Grand Cru Classé bliver af flere vurderet som en af de bedste rødvine fra St. Emilion.Vinen har en yderst kraftfuld duft af oden frugt og tanninerne er behagelige og er velintegreret i smagen.

  DKK 449,00
 • Vis her
  DKK 239,00

  Lalande de Pomerol fra Château Sergant 2011 er en fantastisk vin med en dyb, rød farve med et flot lilla skær. Næsen er frugtig og krydret med noter af søde bær og vanilje.Lalande de Pomerol er lavet på håndplukkede druer, primært Merlot druen, der her vokser på 30 år gamle vinstokke og har modnet på ægetræsfade i 12 måneder i mørke vinkældre.

  DKK 239,00
Viser 1 - 12 af 29