Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Gaver & Lækkerier

Hos AH Vine synes vi, at lækkerier og delikatesser er et must for at gøre det hele lidt mere lækkert uden at det behøver at kræve en masse!
Det kan være i kombination med vores lækre vine, eller som et supplement til en gave eller bare den lille sult efter noget lækkert.

Derfor har vi sørget for at have et bredt sortiment af lækre snacks i forskellig form, så man kan forkæle sig selv eller dem man holder af med lidt mundgodt.

Vi tilbyder muligheden for at lave gavepakker enten med indhold du selv vælger, eller du kan lade os overraske med en lækker sammensætning.

AH Vine har alt lige fra ikonisk focacette og pesto fra Italien til danske gourmetvingummier. Dertil har vi også et alsidigt udvalg af læskedrikke og cider, til når du har brug for en fornøjelig forfriskelse. Hvad enten du skal holde tapas-aften eller mangler lidt ekstra til picnickurven, så finder du det hos AH Vine.

Vil du gerne vide, hvilken delikatesse der er den perfekte ledsager til din vin, så kig forbi butikken, eller giv os et ring. Vi er altid klar med et godt råd!

Underkategorier

 • Gavekurve
 • Gavekort
  Gavekort til vores luksusprodukter kan købes lige her
 • Specialiteter
  For os går sprøde snacks og god vin ofte hånd i hånd! Derfor tilbyder AH Vine et dejligt sortiment af snacks, der passer perfekt til en god vinaften eller enhver anden snackkrævende lejlighed for den sags skyld. På vores hylder finder du blandt andet masser af dejlige delikatesser fra Italien såsom focaccette og tapenader, der er ideelle ledsagere til et godt glas rødvin. De knasende fristelser er også perfekte til en god tapas-aften eller som en lille godbid på farten, når man gerne vil forkæle sig selv. Der er også diverse nøddesnacks der passer perfekt til både øl, vin og andet godt selskab AH Vine har helt sikkert noget for dig, hvis du gerne vil byde dine gæster på et dejligt glas vin og lidt sprødt tilbehør eller er på jagt efter en lille ekstra godbid til din gavekurv.
 • Læskedrikke
  Har du lyst til nogle alkoholfrie bobler? Står du og mangler den perfekte mixer til din drink? Eller har du bare brug for en helt igennem forfriskende mundfuld til at slukke tørsten? Lige meget hvad du er på jagt efter, har AH Vine noget at tilbyde, når det kommer til skønne læskedrikke, lemonader og sodavand. Hos os finder du et velsmagende udvalg af bløde boblende frugtcidere eller den helt rigtige sodavand til at færdigøre din cocktail. På vores hylder kan du blandt andet for fingrene i de forfriskende økologiske cidere uden alkohol fra Val de Franc, som er perfekte til en børnefest eller en varm dag på stranden eller i parken. Har du brug for lidt vejledning om, hvilken læskedrik der er perfekt til dit behov, så kig forbi butikken, eller giv os et ring. Vi er altid klar med et godt råd!
 • Kaffe
  Hos AH Vine er vi vilde med rigtig god kaffe! Derfor har vi sammensat et bredt og nøje udvalgt sortiment af forskellige prisstærke og smagfulde kvalitetskaffer. Overvej eksempelvis en af vores luksus kaffer fra det populære Holy Bean - vi har garanterret også noget for din smag. Blandt vores udvalg finder du for eksempel både delikat kaffe fra Brasilien og Colombia samt forskellige Espresso-blandinger. Fælles for alle vores kaffer er, at de er virkelig velsmagende og et oplagt valg, når du vil forkæle dig selv eller dine gæster med en ekstra god kop kaffe.
 • Smagspakker
  Hos AH Vine er vi så glade for vores produkter, at vi også gerne vil anbefale dem i kombination med hinanden, så vi har lavet forskellige sammensætninger af varer, så man får en endnu bedre oplevelse.
 • Summerbird
  Summerbird er nærmest synonym for kvalitetschokolade fra øverste hylde. Skaberne bag sætter en dyd i at fremstille chokolade med en kompromisløs tilgang til ingredienser og smagskombinationer. Det betyder, at du altid kan forvente smagfuld chokolade, der er anerkendt som et af verdens bedste  chocolaterier.
 • Lakridseriet
  Lakridseriet byder på lækre kombinationer af lakrids og chokolade, der er produceret med inspiration fra hele verden. Der findes en serie af luksuriøse varianter, hvor der med garanti kan findes en variant, der passer til dine smagsløg. Ingredienserne kommer omkring lakrids, chokolade, vingummi, nødder og frugtsmag, så der er rig mulighed for at blive udfordret med spændende kombinationer
pr. side
Viser 1 - 15 af 70
Viser 1 - 15 af 70