Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvine fra Italien

Italien er verdens næststørste vinland, og her produceres nogle af verdens bedste vine - fra elegante Barolo og Brunello med DOCG-mærkat i nord til de krydrede og sødlige Marsala-vine i syd. De bedste italienske vine har prædikatet "DOCG" og "DOC", som er garanti for, at vinen efterlever en række kvalitetsstandarder med hensyn til for eksempel druesort, syreniveau og alkoholindhold. Vores brede italienske sortiment af bl.a. DOCG- og DOC-vine sætter den perfekte ramme om en god italiensk middag med kvalitetsvine fra både Piemonte, Veneto, Toscana og Sicilien.

pr. side
Viser 1 - 15 af 44
 • Vis her
  DKK 119,00

  Ripasso Valpolicella fra Basso er en blød og fyldig Ripasso med en kraftfuld bouquet af kirsebær, skovbær og tørret frugt. Smagen af den italienske rødvin er fyldig og vedvarende med mange behagelige nuancer.Med Ripasso Valpolicella får man en saftig vin med god struktur, forfriskende syre og en ren, lang finish. En klassisk Ripasso, når den er bedst!

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Roccamura Rosso fra Agricole Selvi er en sublim sammensætning af Primitivo-, Negroamaro- og Nero D´Avola-druer, 3 italienske druetyper som hver for sig kan gøre en forskel. Og det gør de i den grad i denne rødvin.Med denne italienske rødvin kan man forvente en vin med en fin intens bouquet af vilde kirsebær og en solmoden fyldig smag med silkebløde tanniner.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 219,00

  Campo Del Maestro fra Brunelli har en intens rubinrød farve og i næsen fornemmer man røde og vilde bær, muskat og krydderier samt et delikat hint af vanille og eg. På ganen viser rødvinen en stor og forførende blødhed, en god surhed og fløjlsagtig tanniner, der giver en tilfredsstillende balance. Dette er en elegant vin, med en af bemærkelsesværdi struktur.

  DKK 219,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Cabaletta fra Orion har duftnoter af svesker, kirsebær og ribs, der går over i en rig og kompleks smagsintensitet af søde blommer og svesker. Cabaletta er en rigtig smagfuld rødvin til en god pris.Med sine rubinrøde dråber er Orion Cabaletta en fryd for øjet, når den hældes op. Den Italienske rødvin har en fyldig krop og komplekse smagsnuancer, som sikrer...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Med Sette Vigne (7 vine) fra Orion samles det bedste fra Italien i en magisk smag, det er en sand fornøjelse for smagsløgene. Denne italienske rødvin har en fyldig og intens smag med aroma af mørke frugter, cacao, krydderier samt ristede kaffebønner.Sette vigne er en intens og krydret rødvin til en yderst attraktiv pris. Den fløjlsbløde rødvin er...

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 229,00

  Theobroma fra Antolini minder i sin smag meget om den klassiske amarone,  og har også de værdsatte kendetegn, nemlig en fantastisk fylde og kompleksitet. Denne komplekse italienske Theobroma er en fantstisk madvin, der er ideel til retter med paste og kød.Den raffinerede rødvin fra Italien er perfekt til dem, som...

  DKK 229,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Cabernet Sauvignon fra Ca' Di Rajo har en intens rubinrød farve med en kraffuld og vedholdende duft, der bliver i næsen. Smagen er tør, fyldig og urteagtig, hvilket giver en let alternativ, men stadig velsmagende rødvin. Cabernet Sauvignon fra Ca' Di Rajos er en intens rødvin til livsnyderen, og hos AH Vine får du den til en rigtig god pris.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Cabernet Franc fra Ca' Di Rajo er en rødvin der dufter intenst af orientalske kanel og krydderier, især hvis den får lov til at modne på hylden. Med sine let eksotiske nuancer er den italienske rødvin for de vin-entusiaster der gerne vil prøve en sublim vin, lidt udover det sædvanlige. Cabernet Franc er en intens og krydret rødvin, man sent vil glemme.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Merlot fra Ca' Di Rajo har en strålende rød farve, fuld af forførende løfter om en italiensk rødvin i særklasse. Og Merlot holder alle løfterne med er frugtagtig og intens druft med en tør og blød smag, der udgør en raffineret finish. En sand fornøjelse for smagsløgene, man sent vil glemme. Klassisk merlot fra Norditalien til en attraktiv pris.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Corvino fra Luciana Cordioli har en dyb rubinrød farve og duften rummer noter fra bl.a. sorte bær og kirsebær, der går over i et strejf af krydderi. En behagelige rødvin der glider ubesværet ned og efterlader en vedholdende eftersmag, der giver lyst til lige et enkelt glas til. Luciana Cordiolis Corvino er en ukompliceret vin, der passer til det meste.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 139,00

  Den høje kvalitet af Luciana Cordioli Ripasso giver en smuk rubinrød vin med en frugtagtig boquet af solbær, brombær og blommer.Ripasso vinen udemærker sig med en rig og intens smag, der er karakteristisk for Luciana Cordioli vinhuset.Du får en prisvindende vin til en helt fantastisk pris. Den italienske Ripasso er altid et sikkert valg der ikke skuffer!

  DKK 139,00
 • Vis her
  DKK 269,00

  Amarone fra Luciana Cordioli er en unik gastronomisk vin med en smuk, rubinrød farve. I næsen fornemmes søde blåbær og kirsebær. Med den italienske Amarone får man en sublim rødvin med en afrundet smag og dejlig fylde.Prisvindende vin fra et af de bedste amarone-huse i Italien. Amarone-vinen fra Luciana Cordioli er en vin for kendere med en kræsen gane. 

  DKK 269,00
 • Vis her
  DKK 1.299,00

  Med Amarone Magnum fra Brunelli får man 3 liter unik Amarone til de kræsne smagsløg. Den italienske rødvin er en klassisk Amarone med runde og fyldige nuancer, der indeholder noter af bær og vanilje. En sand klassisker! En unik Amarone fra det prisvindende Brunelli vinhus. 3 liter magnum-udgave - perfekt til en god middag med venner og familie.

  DKK 1.299,00
 • Vis her
  DKK 499,00

  Amarone Compo Inferi har en silkeblød boquet med sød kakao og ristet kaffe, der går over i en varm og rund smag præget af smeltet chokolade og syltede kirsebær i brandy - lækker og delikat - for at slutte af i en fantastisk og vedholdende eftersmag. Kun de bedste druer fra de bedste årgange bliver til denne yderst begrænsede Amarone (4-5000 styk pr. år). 

  DKK 499,00
 • Vis her
  DKK 579,00

  Denne vin slår alt hvad du tidligere har oplevet med amarone. Den er kraftig og intens, med en elegant tørhed Amarone Titari produceres i et meget begrænset oplag på 3000 flasker, der har vundet en lang række internationale vinpriser.

  DKK 579,00
Viser 1 - 15 af 44