Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Astoria Cuvée Fashion Victim Brut Forstør

Astoria Cuvée Fashion Victim Brut

12995

Ny

Astorias Cuvée Fashion Victim Brut er en vin af meget høj kvalitet med en aromatisk duft af blomster og frisk frugt.

Smagen er helt unik og har en tør, kompleks, dynamisk og virkelig lækker karakter.

Denne vin fra Astoria har fine vedvarende bobler, der hjælper med at løfte smagens skønne aroma.


Flere detaljer

DKK 129,00

Yderligere information

Astoria Cuvée Fashion Victim Brut

Astoria Cuvée Fashion Victim Brut har en halmgul farve med grønne refleksioner. Vinens bouquet bærer præg af en synergi mellem druer og gær, der gør den delikat og meget karakteristisk. Cuvée Fashion Victim Brut er en tør, smagfuld og harmonisk vin, som formår at forkæle smagsløgene på en fin og elegant facon.

Vinen er perfekt som velkomstvin eller til fisk og skaldyrsretter.

Vi anbefaler at servere Astoria Cuvée Fashion Victim Brut ved en temperatur på 6 - 8° for at få den bedste oplevelse ud af vinen.

Yderligere information om Astoria Cuvée Fashion Victim Brut

Land: Italien
Område: Veneto
Alc.: 11%
Kollistørrelse: 6 fl

Astoria – Italiensk vin i særklasse

Den italienske vinproducent Astoria blev etableret i 1987. Lige siden Astorias begyndelse har høj kvalitet været en af producentens topprioriteter, og kvalitet vægtes altid over kvantitet. Astoria kan da også bryste sig af, at deres vine er at finde blandt sortimentet hos nogle af de mest eksklusive cateringvirksomheder i verden.

Det italienske Astoria har sin egen vingård ved navn Val De Brun. Vingården, hvor alle Astorias vine produceres, er placeret i et smukt område, der er berømt for sit klima og sine mange vingårde, i det Nordlige Italien, omkring Gardasøen.

Det særprægede og smukke design på de Astoria-flasker, som vi forhandler hos AH Vine, er inspireret af et ønske om at ære en af Italiens store seværdigheder. Fordybningerne i flaskens overflade forestiller nemlig kanalerne i Venedig. 

Foruden denne skønne vin, har Astoria også fremstillet perlerne Astoria Moscato Rosé og Astoria Fashion Victom Moscato