Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Astoria Moscato Rosé Forstør

Astoria Moscato Rosé

12997

Ny

Moscato Rosé fra Astoria har en strålende lyserød rubinfarve. hvor duften byder på en karakteristisk aroma af frisk frugt med et strejf af jordbær, fersken og salvie. Smagen er intens aromatisk med en let sødme og er yderst velafbalanceret.

Astoria Moscato Rosé er en skøn, delikat flaske vin til enhver anledning.

Flere detaljer

DKK 129,00

Yderligere information

Astoria Moscato Rosé

Astorias Moscato Rosé er baseret på Moscato-druen. Der er desuden tilsat Malvasia Nera for at give vinen dens fine rosa farve samt større fylde i vinen. Moscato Rosés smag har en delikat balance mellem syre og sødme, der danner en herlig symfoni af smagsnuancer. Der er kort fortalt tale om en Moscato af særdeles høj kvalitet.

Astoria Moscato Rosé er perfekt som velkomstvin eller til søde desserter.

Vi anbefaler, at vinen serveres ved en temperatur på 6 - 8°. Så sikrer du, at du får den den mest optimale ud af vinens smag.

Yderligere information om Astoria Moscato Rosé

Land: Italien
Område: Veneto
Alc.: 7%
Kollistørrelse: 6 fl

Astoria – Italiensk vin i særklasse

Astoria Moscato Rosé produceres af den italienske vinproducent Astoria, som blev etableret i 1987. Lige siden Astorias begyndelse har høj kvalitet været en af producentens topprioriteter, og kvalitet vægtes altid over kvantitet. Astoria kan da også bryste sig af, at deres vine er at finde blandt sortimentet hos nogle af de mest eksklusive cateringvirksomheder i verden.

Det italienske Astoria har sin egen vingård ved navn Val De Brun. Vingården, hvor alle Astorias vine produceres, er placeret i et smukt område, der er berømt for sit klima og sine mange vingårde, i det Nordlige Italien, omkring Gardasøen.

Det særprægede og smukke design på de Astoria-flasker, som vi forhandler hos AH Vine, er inspireret af et ønske om at ære en af Italiens store seværdigheder. Fordybningerne i flaskens overflade forestiller nemlig kanalerne i Venedig.

Foruden denne udsøgte Moscato Rosé, har Astoria også fremstillet Astoria Cuvée Fashion Victim Brut og Astoria Fashion Victim Moscato - som også er yderst anbefalelsesværdige.