Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Udenlandske øl

Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige smagfulde udenlandske specialøl. Vores udenlandske specialøl er nøje udvalgt, så vi har noget til enhver smag og lejlighed. 

Blandt vores sortiment finder du prisvindende tyske lager-øl fra Ayinger, forskellige italienske fyldige og krydrede ales fra Amarcord og meget andet! Så uanset om du mangler øl til frokostbordet eller til en festlig fredag eftermiddag, så har vi noget for dig. 

Ring endelig til os, eller kom ned i butikken, hvis du er i tvivl om, hvilken udenlandsk specialøl du skal vælge - vi står altid klar med et godt råd. 

Underkategorier

  • Amarcord
    Amarcord er autentisk italiensk specialøl, der kan nydes ved enhver lejlighed. Bryggeriet kombinerer de bedste ingredienser med den italienske passion for godt håndværk.  Vores sortiment af Amarcord specialøl er bredt, så der er noget for enhver smag. 
  • Ayinger
    Ayinger er tysk specialøl, der er kendetegnet ved at være fyldig og smagfuld. Specialøllene har gennem årene vundet adskilige priser, hvilket understreger kvaliteten for denne særklasse af specialøl.  Bryggeriet har med stor passion udviklet specialøl der kan nydes af enhver, der foretrækker en smagsoplevelse udover det sædvanlige. 
Viser 1 - 13 af 13
Viser 1 - 13 af 13