Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvin

Vi har et stort udvalg af udsøgte hvidvine fra hele verden - og vi har med garanti noget for din smag! I vores sortiment finder du hvidvin fra 8 forskellige lande, hvor vi bl.a. kan nævne TysklandFrankrig og Italien. Kort fortalt: Vi har skønne hvidvine til selv de mest kræsne smagsløg!

Underkategorier

 • Chile
  Hvidvine fra Chile Chile er danskernes foretrukne vinland uden for Europa - og det med god grund! Chile er nemlig lidt af et paradis for vindyrkere såvel som vinnydere. I landets vinområder er der helt optimale betingelser for vindyrkning i form af et solrigt og tørt klima kombineret med en god jordbund og kølig vind fra havet. Man kan generelt kendetegne Chiles vine ved, at de er bløde, fyldige og meget pålidelige uagtet både årgang og pris. Med stor omhu har vi udvalgt et varieret sortiment af de hvidvine, som bedst repræsenterer, hvad Chilensk vin kan. Her på siden finder du både fyldig Chardonnay, frisk Riesling og premium Sauvignon Blanc. Fælles for vores Chilenske hvidvine er, at de giver dig masser af kvalitet for dine penge!
 • Frankrig
  Hvidvine fra Frankrig Frankrig er et af de absolut førende vinlande i verden, og denne titel skyldes ikke mindst landets hvidvine. Der findes nemlig et særdeles bredt udvalg af vidt forskellige og meget delikate franske hvidvine. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af de hvidvine, som vi mener bedst repræsenterer, hvad fransk vin kan, når den er allerbedst. Derfor er der et stort spænd mellem vores franske hvidvine i forhold til både smag og aroma. Vi forhandler både Riesling, Pinot Blanc, Chardonnay, Sauvignon Blanc og flere. Vinene i denne kategori kommer bl.a. fra områderne Alsace, Chablis, Rhône, Languedoc og Bourgogne. Uanset om du leder efter en fransk kvalitetshvidvin, der er eksklusiv, ideel til hverdagsbrug, sommerlig, alkoholfri, eller som simpelthen kan gå til alle lejligheder, finder du den her. 
 • Italien
  Hvidvine fra Italien Vil du have aromatisk, smagfuld vin, der er som skræddersyet til dine præferencer? Så prøv en italiensk vin! Italien er det næststørste vinland, og her produceres nogle af verdens bedste vine. Samtidig er Italien et yderst bredspektret vinland. Italien rummer nemlig en lang række forskellige klimazoner. I kraft heraf spænder de italienske vine helt fra mere tørre og elegante vine fra Norditalien til varmere, mere krydrede og sødere vine i syd. Desuden betyder et stort udsving mellem natte - og dagtemperaturer, at aroma og smag bevares bedre i italienske vindruer - et faktum som har en særlig positiv indvirkning på landets hvidvine.  Vi har samlet et bredt sortiment af de delikate italienske hvidvine. Så udanset om du er til en intens og fyldig Chardonnay, en let og frisk Pinot Grigio eller noget helt tredje, finder du det her.
 • New Zealand
  Hvidvine fra New Zealand New Zealand er et af de yngre vinlande i verden, men det betyder langt fra, at landet ikke har noget at byde på, når det kommer til deres vinproduktion. New Zealand er blandt andet kendt for at have nogle af de bedste Sauvignon Blanc-vine i verden. Sauvignon Blanc er faktisk næsten blevet en nationaldruesort for newzealænderne. Samtidig medvirker de newzealandske klimaforhold til at skabe druer, der er fuldmodne og rige på både syre og frugt. Hos AH Vine stræber vi altid efter at forhandle de bedste vine. Derfor har vi naturligvis også smagfuld og ekstraordinær hvidvin fra New Zealand. Blandt sortimentet i denne kategori finder du for eksempel prisvindende newzealandsk Sauvignon Blanc, som er et oplagt valg, når du vil forkæle dig selv eller dine gæster med en sprød, forfriskende og velafbalanceret hvidvin.
 • Spanien
  Hvidvine fra Spanien Spanien er et vinland, der i de seneste år har gennemgået en særdeles positiv udvikling. Mange spanske vine er i dag virkelig velafbalancerede og skabt ud fra et hovedfokus på frisk frugt og høj smagsintensitet. Samtidig betyder de mange forskellige klimaforhold i landet, at Spanien byder på et bredspektret udbud af aromatiske, smagfulde vine. Ovenstående karakteristik gælder ikke mindst for spansk hvidvin. Det sortiment, du finder her, består af de hvidvine, som vi anser for nogle af de bedste i Spanien. Hvis du køber en af vores spanske hvidvine, tør vi derfor godt garantere dig en unik og udsøgt smagsoplevelse.
 • Sydafrika
  Sydafrikanske hvidvine Sydafrika er ofte blevet beskrevet som et af de mest moderne og bedste vinlande i verden - og det med rette. Sydafrika laver et bredt udvalg af helt unikke vine, der dog generelt kan karakteriseres som komplekse, frugtige og lettilgængelige. Samtidig kan mange af de udsøgte sydafrikanske vine også fås til virkelig skarpe priser.  Det er blandt andet blandt de sydafrikanske hvidvine, at du kan få rigtig meget velsmag for dine penge. Af selvsamme grund har vi hos AH Vine naturligvis også sydafrikansk hvidvin som en del af vores sortiment. Vi har brugt mange kræfter på at sørge for, at vores udvalg af hvidvin i denne kategori repræsenterer de allerbedste kvaliteter ved sydafrikansk vin. Så hvis du har lyst til at prøve en billig, forfriskende, unik og ikke mindst lækker hvidvin, er en af vores sydafrikanske varianter et perfekt valg!
 • Tyskland
  Hvidvine fra Tyskland Vinmarkedet har i de seneste årtier ændret sig væsentligt. Og i dag foretrækker et markant flertal af vinelskere kvalitet frem for kvantitet, hvis de skal vælge. Denne udvikling har vakt genklang hos de tyske vinproducenter, som nu har langt større fokus på produktionsforhold og kvalitet end førhen. Hovedparten af den vin, som Tyskland producerer, er hvidvin, og mange af landets hvidvine byder da også på både saft, kraft og velsmag i overflod. Hos AH Vine elsker vi exceptionel kvalitetshvidvin. Derfor forhandler vi selvfølgelig også et varieret sortiment med nogle af de mest velsmagende hvidvine på det tyske marked. Blandt vores udvalg finder du for eksempel både forfriskende tør Riesling, harmonisk Kerner-vin og frugtig Rivaner. Sagt med andre ord: Vi har lækker tysk hvidvin for enhver smag!
 • USA
  Hvidvine fra USA USA er en af de fem største vinproducerende nationer i verden. Denne placering skyldes ikke mindst Californien, der står bag omkring 90% af den amerikanske vinproduktion. Det er ikke kun i forhold til kvantiteten af vin, at USA har noget at byde på. De bedste af de amerikanske vine er nemlig værdige konkurrenter til nogle af verdens bedste vine fra andre nationer. Vi har sammensat et varieret udvalg af amerikansk hvidvin, som repræsenterer, hvad vinen fra USA kan, når den er allerlækrest. Hvis du køber en amerikansk hvidvin her på siden, får du derfor for alvor kvalitet for dine penge. I denne kategori har vi blandt andet et spændende udvalg af forskellige smagfulde og forfriskende Chardonnay-vine samt andre slags frugtige og velafbalancerede hvidvine. Så uanset hvilken slags amerikansk hvidvin, du foretrækker, finder du den her! 
pr. side
Viser 1 - 15 af 55
 • Vis her
  DKK 79,00

  Tussock Jumper Moscato er den perfekte moscato for dig der har lyst til en forfriskende smag. Med sin lyse citrus farve og smag af delikat frugt og blomsterrig mandarin, er Moscato fra Tussock Jumper den perfekte sommervin.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid en sikker vinder, man bliver nødt til lige at kigge...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Riesling Trocken fra Reuter Dusemund er en lækker tør riesling fra Mosel-området med en duft af friske citrusfrugter og saftig melon. Disse aromatiske noter sikrer en forfriskende og delikat hvidvin fra Tyskland.Med Reuter Dusemund Riesling Trocken får man en blid og velsmagende riesling, der er velegnet til en lun sommeraften.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Riesling Spätlese Juffer fra Reuter Dusemund er en halvsød riesling hvidvin med toner af delikat citrus og en forfriskende frugtig sødme. Riesling-druerne i denne Spätlese giver en vidunderlig og harmonisk kombination af syrlighed og sødme. Med sin velafbalancerede sødmefulde smag er Reuter Dusemund Riesling Spätlese Juffer bl.a. velegnet til ost. 

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 139,00

  Riesling Scherwiller fra Frey Sohler er en frisk Riesling når den er bedst - velsmagende tør hvidvin med frugtig sødme af citrusfrugt. Med denne delikate Riesling fra Frankrig får du en tør Riesling hvidvin med en dekadent smag.  Du får her en af de bedste, og mest velsmagende, Alsace-vine Frankrig har at byde...

  DKK 139,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Frey Sohler Pinot Blanc er en fransk hvidvin hvor smagen er frisk og moden med en vedholdende delikat eftersmag.Hvidvinen fra Frankrig er vellagret og fyldig i smagen - uden at blive for tung, hvilket er blandt kendetegnene på denne hvidvin fra Frey Sohler. Med Pinot Blanc får man en lækker hvidvin på pinot blanc-druen. OBS....

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Pinot Gris Rittersberg fra Frey Sohler er en kompleks og fyldig hvidvin på Pinot Gris. Rittersberg fra Frankrig er fyldt med sødme og friskhed. Frey Sohler's Rittersberg af Pinot Gris har en vedholdende rund eftersmag, som er en sand fryd for ganen.   Du får en rigtig god Pinot Gris-hvidvin, der ikke går på...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Gewurstraminer Gold fra Frey Sohler er en krydret gylden fransk hvidvin med intens aroma af roser. Med Gewurztraminer Gold får man en fyldig og intens hvidvin, der har en smuk gylden tone.  Frey Sohler Gewurztraminer fra Frankrig er en intens kvalitetshvidvin til en god pris, med en smag der er en fryd for ganen.OBS. Engroskunder min. et kolli à 12 stk.

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 399,00

  Gewurztraminer SGN fra Frey Sohler er en sødmefuld vin med aroma af honning og eksotiske frugter. Exceptionelle Frey-Sohler har produceret en lækker Gewruztraminer med en kraftfuld aroma og en sødme i særklasse. Hvis du er på jagt efter en vin fuldt med frugtige noter og sødme, så er Gewurztraminer SGN fra...

  DKK 399,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  Riesling VT 2014 fra Frey Sohler er en ekstraordinær hvidvin med en harmosnisk balance mellem sødme og syrlighed. Denne delikate franske Riesling VT er fantastisk til hverdag og fest, med sin aromatiske noter.  Frey Sohler hvidvinen fra Frankrig kan drikkes nu, men kan også gemmes i flere år, hvor den vil overraske dig gang...

  DKK 299,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Rivaner Feinherb fra Reuter Dusemund er en let og frugtig hvidvin med halvtør finish og muskatduft. Hvidvinen fra Tyskland har en harmonisk balance mellem syre og sødme, som giver en behagelig eftersmag. En halvtørre tysk Reuter Dusemund hvidvin fremført med en delikat og frisk smag samt sødlige toner, som giver en forfriskende og behagelig smagsoplevelse.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 149,00

  Petit Chablis fra Domaine Séguinot er en behagelig og fin Chablis af sublim Chardonnay med et dejligt strejf af citrusfrugter. Den franske hvidvin, Petit Chablis, er lavet på Chardonnay-druen, hvilket er en af Domaine Séguinot spidskompetencer. Dette kan tydeligt smages på hvidvinen fra Frankrig, der har en fantastisk aroma og er perfekt parfumeret.

  DKK 149,00
 • Vis her
  DKK 249,00

  Chablis Premier Cru fra Domaine Séguinot er en ekstraordinær Chablis med generøs aroma og en finish, der bliver ved og ved. Der produceres kun 3000 flasker årligt at denne Chablis Premier Cru, hvilket gør den lækre franske hvidvin endnu mere eksklusiv. Med Chablis Premier Cru får man en smuk og gylden Chablis til den kræsne gane. I sandhed en præmievin!...

  DKK 249,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  É 100 Per Cento Chardonnay fra Orion er en elegant gul Chardonnay med friske duftnoter af ananas, mango og melon. De eksotiske strejf får en til at længes efter strande og blå have, og er derfor den perfekte hvidvin til sommerens varme dage.  Den italienske hvidvin fra Orion er en elegant og frisk Chardonnay med frugtige noter, der giver en smuk eftersmag.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Chardonnay fra Ca' Di Rajo er en fyldig hvidvin med masser af krop og struktureret fylde. Citrus, valnød, mandel og krydrede noter fornemmes i smagen, der går over i en blød eftersmag af tropeblomster. Den eksotiske smag passer perfekt til sommerens varme dage. Ca' Di Rajos Chardonnay fra Veneto er en kompleks og elegant hvidvin, der ikke skuffer. 

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Pinot Grigio fra Ca' Di Rajo har en intens og kompleks duft af orangeblomst og smagsindtryk af tropiske frugter, citrus og abrikos. Den eksotiske smag passer perfekt til sommerens varme dage, og får tankerne til glide mod hvide strande og blåt hav.  Ca' Di Rajos Pinot Grigio er den italienske version af Pinot Gris-druen.

  DKK 99,00
Viser 1 - 15 af 55