Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvin

Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde, og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig, Spanien og Italien. Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!

Underkategorier

 • Argentina
 • Australien
 • Chile
 • Frankrig
 • Italien
  Rødvine fra Italien Italien er verdens næststørste vinland og her produceres nogle af verdens bedste vine - fra elegante Barolo og Brunello med DOCG-mærkat i nord til de krydrede og sødlige Marsala-vine i syd. De bedste italienske vine har prædikatet "DOCG" og "DOC", som er garanti for, at vinen efterlever en række kvalitetsstandarder med hensyn til for eksempel druesort, syreniveau og alkoholindhold. Vores brede italienske sortiment af bl.a. DOCG og DOC-vine sætter den perfekte ramme om en god italiensk middag med kvalitetsvine fra både Piemonte, Veneto, Toscana og Sicilien.
 • New Zealand
 • Portugal
 • Spanien
  Rødvine fra Spanien I Spanien er der masser af sol og varme, hvilket giver nogle meget kraftige, modne og frugtfulde rødvine med med masser af karakter og styrke. De populære temperanillo- og garnacha druer giver krydrede og varme vine, der passer perfekt til vildt, kraftige oste og gryderetter. Spanierne er et temperamentsfuldt folkefærd og ligeså er deres vine. Rioja er et af de ældste og mest kendte vinområder i landet, hvorfra de fleste Reserva og Gran Reserva-vine kommer. Vinene er kendte for deres markante noter af især vanilje og eg.
 • Sydafrika
 • USA
  Rødvine fra USA Zinfandel-druen er de amerikanske vinbønders darling, der idag bruges til både rød-, hvid- og rosévine (white zinfandel), og som i smag og karakter minder meget om den italienske primitivo-drue. Amerikanske vine stammer primært fra Californiens kølige klima, hvor der produceres franske druesorter som cabernet sauvignon, merlot og chardonnay. Vinene passer til en bred palette af anretninger, og man får meget kvalitet for pengene, når det gælder de californiske etiketter. AH vine har et bredt udvalg af både rød- og hvidvine og flere slags rosé på både zinfandel og cabernet sauvignon. Say "Howdy!" til din vin idag - du vil ikke fortryde det!
pr. side
Viser 1 - 12 af 133
 • Vis her
  DKK 69,00

  Vinen fra Mapuche byder på en blød følelse i munden, med en god og velbalanceret struktur. Carmenere dufter af liflig jordbær og krydret træ. Med en mangfoldig kombination af smagsnuancer er denne rødvin fra Chile en sand fornøjelse. Carménère fra Mapuche er en dejlig rund vin til en fantastisk pris, der kan nydes til enhver lejlighed.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Mapuche har kreeret denne imødekommende Cabernet Sauvignon med en intens og frugtig næse med søde noter fra bl.a. liflige jordbær og hindbær med hints af kakao. I sandhed en delikat kombination der smage lige så skønt, som det lyder. Mapuche Cabernet Sauvignon er en dejlig afbalanceret vin fra Chile til...

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Med Mapuche Caménére Reserva får man en klassisk reserva med en sofistikeret duft af blommer samt en frugtig smag, der forfører dine smagsløg. Med en smuk rødviolet farve og solide smagsnuancer gør Caménére Reserva sig godt i glasset og på tungen. Carménère Reserva er en flot vin, der kan bruges til de fleste anledninger, både til hverdag og fest. 

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Mapuche har kreeret en forførende Pinot Noir med intense duftnoter af bær, nelliker og ristet kaffe. Krydret smag med røgede noter i eftersmagen. Med sine hånplukkede kvalitetsdruer er Pinot Noir Reserva fra Mapuche en perfekt måde at forkæle smagsløgene på.  Pinot Noir Reserva fra Mapuche har en...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Carménére Gran Reserva fra Mapuche er en storslået chilensk vin, der breder sig ud med en storslået og sensuel duft fra mørke bær, chokolade og vanilje. Denne forførende kombination af smagsnuancer forkæler smagsløgene og efterlader en behagelig eftersmag. Carménère Gran Reserva er...

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Med sin intense duft af røde bær samt hints af kakao er denne vin et pragteksemplar på en chilensk Cabernet. Rødvinen fra Mapuche har en unik og smagfuld karakter fuld af intensitet og selvsikkerhed. Rødvinen fra Chile har lagret i minimum 12 måneder. Smagen af Cabernet Sauvignon Gran Reserva er velafbalanceret og eftersmagen er blød og afrundet.

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Colección Carignan fra Apaltague har en dyb, intens rubinrød farve og en stærk aroma af vilde frugter som brombær og kirsebær kombineret med blomstrede notater der minder om Syrah og Pinot Noir. Mere subtile hints af sødme og ceder er også til stede i Colección Carignon. I munden er den frisk, dyb og...

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Den argentinske Malbec fra Echenor opleves som en rund og blød vin. Echenor rødvinen fra Argentina er tør med kraftige noter af brombær og kirsebær. Den argentinske Malbec-drue har en særlig karakteristika og er hurtigt blevet en favorit blandt vindrikkere, og med god grund.Echenor vinen fra Argentina er velegnet til kødretter eller en moden ost.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Pinot Noir Reserve fra Frey Sohler er en karakterfuld tør og frisk Pinot Noir med frugtig sødme og antydninger af kirsebær. Med denne franske rødvin får man en lækker rødvin, som er en sand fornøjelse for ganen. En karakteristisk frugtig smag kendetegner Frey Sohlers pinot noir.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Merlot-vinen fra Condamine Bertrand er tilgængelig, let og drikkevenlig med en duft af solbær og lakrids samt en smag af peber og laurbær. Kombination af friske bær og lakrids, sikrer den franske rødvin en dejlig balance mellem sødme og krydder. Med Merlot vinen får du en fyldig og elegant Merlot fra Frankrig, der også fungerer som en rigtig god madvin.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Syrah fra Condamine Bertrand er en varm og fyldig syrah med silkebløde tanniner og skønne indtryk af røde bær på tungen samt en eftersmag af lakrids. Med denne varme rødvin får man en behagelig balance mellem sødme og krydder, som forkæler smagsløgene. Condamine Bertrand Syrah har en fin balance mellem syre og sødme. Syrah er også en rigtig god madvin.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Lakrids, krydderier og citrus er de gennemgående noter for denne Cabernet Sauvignon fra franske Condamine Bertrand. Denne rødvin har masser af saft og kraft, der efterlader en behagelig smag man ikke glemmer.  Condamine Bertrands Cabernet Sauvignon er en fuldent vin, der er perfekt til vinteren når man trænger til et godt glas vin.

  DKK 89,00
Viser 1 - 12 af 133