Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvin

Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig, Spanien og Italien. Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!

Underkategorier

 • Argentina
  Rødvine fra Argentina Her på siden finder du et sortiment af rødvin fra Argentina, der udvalgt med stor omhu. Hvis du køber en af vores argentinske rødvine, er du derfor garanteret en kvalitetsvin med udsøgt smag og aroma.
 • Australien
  Rødvine fra Australien I Australien produceres der rødvin i topkvalitet. Derfor kan du naturligvis også finde et nøje udvalgt sortiment af rødvine fra Australien hos AH Vine. Når du køber en australsk rødvin her på siden, er du sikret en gennemført smagsoplevelse i særklasse.
 • Chile
  Rødvine fra Chile De chilenske rødvine kan altså bare noget, og hos AH Vine er vi tossede med dem! Derfor finder du også et bredt udvalg af de bedste rødvine fra Chile her på siden. Uagtet smag og behov har vi med garanti den helt rigtige flaske til dig.
 • Frankrig
  Rødvine fra Frankrig Det er ikke en underdrivelse at kalde Frankrig for et af de absolut førende vinlande i verden, og mange af de franske rødvine er nogle af de mest delikate på markedet. Her har vi samlet et stort, men nøje udvalgt sortiment bestående af de rødvine, som vi mener er blandt de mest udsøgte og interessante vine fra Frankrig. Vores franske rødvine er produceret i klassiske vinområder som Rhône, Alsace, Bordeaux og Bourgogne, og de er lavet på kendte druer såsom Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir. I denne kategori finder du både tørre, krydrede, søde og fyldige rødvine, der alle har det til fælles, at de er særdeles smagfulde. Uanset om du leder efter en vinter - sommer - fest - eller hverdagsvin, er en fransk rødvin et oplagt valg! 
 • Italien
  Rødvine fra Italien Italien er verdens næststørste vinland, og her produceres nogle af verdens bedste vine - fra elegante Barolo og Brunello med DOCG-mærkat i nord til de krydrede og sødlige Marsala-vine i syd. De bedste italienske vine har prædikatet "DOCG" og "DOC", som er garanti for, at vinen efterlever en række kvalitetsstandarder med hensyn til for eksempel druesort, syreniveau og alkoholindhold. Vores brede italienske sortiment af bl.a. DOCG- og DOC-vine sætter den perfekte ramme om en god italiensk middag med kvalitetsvine fra både Piemonte, Veneto, Toscana og Sicilien.
 • New Zealand
 • Portugal
  Rødvine fra Portugal Den portugisiske vinindustri har i de senester årtier været i rivende udvikling. Produktionsmetoderne er blevet bedre, og reglerne er indskærpet. I dag findes der derfor et væld af delikate vine fra Portugal. Det er ikke mindst landets rødvine, som virkelig byder på smag og kraft for alle pengene. Derfor forhandler AH Vine naturligvis også et varieret udvalg af nogle af de allerbedste portugisiske rødvine. Vi har noget for enhver smag, så hvis du søger mangfoldige, komplekse og smagfulde rødvine til meget fornuftige priser, er du havnet det rette sted! Hvis du er i tvivl om, hvilken Portugisisk rødvin der passer til dine behov, så tøv ikke med at give os et kald - Vi er altid klar med en hjælpende hånd.
 • Spanien
  Rødvine fra Spanien I Spanien er der masser af sol og varme, hvilket giver nogle meget kraftige, modne og frugtfulde rødvine med med masser af karakter og styrke. De populære Temperanillo- og Garnacha-druer giver krydrede og varme vine, der passer perfekt til vildt, kraftige oste og gryderetter. Spanierne er et temperamentsfuldt folkefærd og ligeså er deres vine. Rioja er et af de ældste og mest kendte vinområder i landet, hvorfra de fleste Reserva- og Gran Reserva-vine kommer. Vinene er kendte for deres markante noter af især vanilje og eg.
 • Sydafrika
  Rødvine fra Sydafrika Som vinland har Sydafrika været igennem en innovativ udvikling, der betyder, at landet i dag kan karakteriseres som et af de mest moderne og bedste vinlande i verden. Sydafrika præsterer vine, der både er lettilgængelige, frugtige, komplekse og forfinede. Samtidig kan de sydafrikanske rødvine kengetegnes ved, at de har mildere og blødere tanniner end vinene fra de lande, der har et tørrere klima. De ekstraordinære kvaliteter gælder ikke mindst for de sydafrikanske rødvine, som virkelig er et forsøg værd. Derfor har vi brugt mange kræfter på at sammensætte vores sortiment i denne kategori, så det repræsenterer, hvad den sydafrikanske rødvin kan, når den er allerbedst. Blandt vores udvalg finder du unikke og velsmagende højkvalitetsrødvine fra Sydafrika til priser, hvor alle kan være med.
 • Tyskland
  Vin fra Tyskland Vinmarkedet har i de seneste årtier ændret sig væsentligt. Og i dag foretrækker et markant flertal af vinelskere kvalitet frem for kvantitet, hvis de skal vælge. Denne udvikling har vakt genklang hos de tyske vinproducenter, som nu har langt større fokus på produktionsforhold og kvalitet end førhen. Hos AH Vine elsker vi  kvalitetsvin. Derfor forhandler vi selvfølgelig også et varieret sortiment med nogle af de mest velsmagende vine på det tyske marked. 
 • USA
  Rødvine fra USA Zinfandel-druen er de amerikanske vinbønders darling, der idag bruges til både rød-, hvid- og rosévine (white zinfandel), og som i smag og karakter minder meget om den italienske primitivo-drue. Amerikanske vine stammer primært fra Californiens kølige klima, hvor der produceres franske druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Chardonnay. Vinene passer til en bred palette af anretninger, og man får meget kvalitet for pengene, når det gælder de californiske etiketter. AH vine har et bredt udvalg af både rød- og hvidvine og flere slags rosé på både Zinfandel og Cabernet Sauvignon. Say "howdy!" til din vin idag - du vil ikke fortryde det!
 • Østrig
pr. side
Viser 1 - 15 af 132
 • Vis her
  DKK 249,00

  Denne Bourgogne fra JF Protheau er en fortryllende  rødvin mde dybde og kompleksitet. Vinen er yderst elegant med frugtagtige noter af kirsebær og hindbær med subtile jordagtige undertoner. Den er velafbalanceret med blide tanniner og en behagelig finish. Perfekt til fjerkræ og milde oste.

  DKK 249,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Silver Peak Zinfandel er skabt med omhu og kærlighed til vinavltraditionen i Californien. Denne druesort trives i det varme californiske klima og giver en intens og fyldig smag. Med sine dybe, mørke bærnoter, hints af krydderier og subtile vaniljearomaer, er denne Zinfandel en sand fornøjelse at nyde alene eller sammen med en lækker bøf eller krydret...

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Med sin karakteristiske, dybrøde farve og en elegant bouquet af røde bær og subtile krydderier er Silver Peak en sand fornøjelse for sanserne. Smagen er delikat og fyldig med noter af kirsebær, jordbær og en antydning af vanilje, der balanceres smukt af de bløde tanniner og en let syrlighed.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Pinot Noir fra Bourgogne har en særlig plads i vinelskernes hjerter - på sit højeste kan den være aromatisk fantastisk, med delikatesse, renhed og lækkerhed det hele er her pakket ind i én vin. Denne vin er en fantastisk introduktion til stilen - Levende og frugtig med masser af smag og duft.

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Lys hindbær og kirsebær aroma. I smagen er der rød frugt og brombær. En fremragende struktur, med velafbalanceret syre og fine tanniner skaber en langvarig og behagelig finish. Mellemfyldig og ideel til en bred vifte af kød og oste.

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 999,00

  Denne Mersault 2020 er en elegant og forførende hvidvin fra Bourgogne i Frankrig. Denne årgang er præget af sin friske og komplekse karakter, der leverer en forførende bouquet af citrusfrugter og eksotiske noter. Med sin lysegyldne farve og delikate aromaer er denne vin perfekt som ledsager til fiskeretter, skaldyr eller cremede oste.

  DKK 999,00
 • Vis her
  DKK 159,00

  Dejlig let tilgængelig gamay-vin.Køl vinen ned til ca. 12-14 gr.  og nyd den på en lun sommerdag. Duften af blomster og viol, kombineret med den friske saftige smag af røde frugter giver en blød og uimodståelig fornemmelse i munden - Beaujolais Villages er ensbetydende med sommer. Nyd den til grillet kylling og en skøn sommersalat

  DKK 159,00
 • Vis her
  DKK 139,00

  Vinen er flasket på en 100% genbrugsflaske Denne vin er noget af det første vi ser hvor ægte bæredygtighed og god smag går hånd i hånd. Wise Wolfs Cabernet Sauvignon  præsenter sig med en dyb rubinrød  farve og en bouquet af brombær og solbær, der smelter fint sammen. Vinen føles yderst behagelig og har en meget fin smag af sorte kirsebær og let...

  DKK 139,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Vinen har en  flot kirsebærrød farve, i duften fornemmes aromaer af jordbær, røde kirsebær samt noter af vanille. Smagen er dejlig frisk, saftig og tilpas frugtig. Mediumfylde og nem at drikke. Den er flot velafbalanceret og let parfumeret, har en fin  tørhed. I eftersmagen fornemmes egetræ, krydderier og toast. Et virkelig flot glas vin

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Den Syditalienske sol og varme bidrager i høj grad til denne vins unikke karakter. Varme og solrige somre er det perfekte match til fremstilling af fyldige og smagfulde vine som er kategorien Repazzo hører under.Server i store glas ved 16-18 gr. og lad dig rive med i en skøn smagsoplevelse. Pizza, pasta, ost...Smager godt til det meste som rimer på...

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Corte di Cipressi er synonym med masser af smag og vidunderlig duft. Vinen er kompleks og rig på de fineste nuancer som lader dig komme hele vejen rundt i smagsspektret -  Vinen efterlader en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Akkompagnere din oplevelse med klassiske italienske retter og cirklen vil blive fuldendt. Bon Appetit

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Du bliver ramt af en smule tørret figne og et lille hint af vanilje. I ganen smages der solmoden frugt og varme krydderier. Le Sofore har flot balance mellem syre og sødme og giver et vedvarende langt indtryk. Den er dejlig delikat, og helt sikkert en vin man vil vende tilbage til gang på gang.

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Vinens intense farve og duft kombineret med den fyldige smag af modne mørke bår, samt de fine noter af friskristet espressokaffe gør denne vin til et hit. Vinen har en dejlig modenhed i frugt og koncentration, som normalt kun tilhører vine i en langt dyrere prisklasse.Her kan du gøre en god handel.

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Klassisk Puglia blend (Primitivo, Negroamaro, Nero D´Avola) hvilket får vinen til at fremstå solmoden og drikkevenlig. Vinen henvender sig til det brede publikum og efterlader en dejlig vinoplevelse både før og efter at glasset er tømt. Passer til det meste medium kraftige mad -også dejlig at nyde efter maden.

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  I duften fornemmes mørke kirsebær, tørrede hindbær, samt vilde urter. Smagen er saftig og afrundet-blød med lækker mørk frugt og milde krydderier. I eftersmagen smages der fine tanniner, under frugten som balancerer vinen perfekt.

  DKK 199,00
Viser 1 - 15 af 132