Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Vine

Vores vinsortiment rummer kvalitetsvine fra A til Z, og du er derfor garanteret en vin, der falder i lige netop din smag. Hylderne er fyldt med alt fra smagsfyldte rødvine, hvidvine og rosé til de mere boblende mousserende vine

Vi har vin fra alle de ikoniske europæiske vinlande som Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, og Tyskland. Derudover har vi adskillige interessante vine fra de oversøiske lande som Chile, Argentina, USA, Sydafrika, Australien og New Zealand.

Alle vores vine er udvalgt med omhu, så vi sikrer, at vinene har den rette kvalitet og smag. 

Underkategorier

 • Rødvin
  Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig , Spanien og Italien . Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!
 • Hvidvin
  Vi har et stort udvalg af udsøgte hvidvine fra hele verden - og vi har med garanti noget for din smag! I vores sortiment finder du hvidvin fra 8 forskellige lande, hvor vi bl.a. kan nævne  Tyskland ,  Frankrig  og  Italien . Kort fortalt: Vi har skønne hvidvine til selv de mest kræsne smagsløg!
 • Mousserende
  Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag. En af de mest populære mousserede vine er den velkendte Tosti Asti  fra Piemonte i Italien - en klassiker som aperitif, til en varm sommerdag eller til skalddyr.
 • Rosé
  Vi har sammensat et bredt og nøje udvalgt sortiment af udsøgte rosévine fra nogle af de bedste vinlande i verden. Hos os finder du bl.a. delikat rosé fra Chile ,  Frankrig og USA . Sagt med andre ord: Uanset hvad du foretrækker, har vi med garanti en rosévin efter din smag. 
 • Dessert
  Vi har nøje sammensat et stort og varieret udvalg af fantastiske dessertvine til enhver smag og lejlighed. Vi er derfor ret overbeviste om, at du kan finde lige præcis den delikate dessertvin, du står og mangler, blandt vores sortiment.
 • Alkoholfri
  Alkoholfri vin er blevet virkeligt populært blandt danskerne, og det er ikke så underligt! Der kan nemlig være mange gode grunde til at vælge en af de alkoholfri vin-varianter. De alkoholfri vine er for eksempel både sundere og mere praktiske end vin med alkohol. Samtidig er der i de seneste år sket en udvikling i produktionen af alkoholfri vin, som gør, at det nu er muligt at få vin uden alkohol, uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samlet et bredt sortiment af særdeles velsmagende alkoholfri kvalitetsvin til enhver smag og lejlighed. I vores udvalg finder du både smagfuld rosé samt forskellige delikate rødvine, hvidvine og mousserende vine.
 • Økologiske Vine
 • Mærkedage og højtider
  Der er mange højtider, skikke, traditioner og mærkedage som vi fejrer af forskellige årsager både i Danmark og resten af verden. Det giver os en anledning til at holde fest og mødes med venner og familie uanset ens tilknytning til den pågældende tradition, og i mange anledninger er vinen en tro følgesvend, fordi der altid er en vin, der passer perfekt til ens tradition. Vi hos AH Vine kommer gladeligt med forslag til hvilken vin, I skal vælge til enhver anledning og menu, så tøv ikke med at tage kontakte os med din forespørgsel. Husk vi også har mulighed for at lave personlige labels hvis du skal bruge vin til noget helt bestemt enten privat, i personaleforeningen, i sportsklubben, i virksomheden eller i en anden sammenhæng.
 • Andre størrelser
  Den almindelige vinflaske har 75 cl, men der er også stor efterspørgsel på både mindre og større flasker. Det er fx både de mindre modeller til skovturen, når man gerne vil nyde et enkelt glas alene men ikke kommer igennem en hel flaske, som en del af en gave eller mange andre anledninger hvor en mindre model bare passer perfekt. Men det er også de større modeller til fx fejring af diverse ting eller som gaver, hvor man gerne lige vil skille sig lidt ud med sin gave. Vi har et fint udvalg af vin i flasker i både mindre og større størrelser, og de er samlet her
pr. side
Viser 1 - 15 af 240
 • Vis her
  DKK 69,00

  Vinen fra Mapuche byder på en blød følelse i munden med en god og velbalanceret struktur. Carmenere dufter af liflig jordbær og krydret træ. Med en mangfoldig kombination af smagsnuancer er denne rødvin fra Chile en sand fornøjelse. Carmenere fra Mapuche er en dejlig og rund prisskarp vin, der kan nydes til enhver lejlighed.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Mapuche har kreeret denne imødekommende Cabernet Sauvignon med en intens og frugtig næse med søde noter fra bl.a. liflige jordbær og hindbær samt et hint af kakao. I sandhed en delikat kombination, der smage lige så skønt, som det lyder. Mapuche Cabernet Sauvignon er en dejlig afbalanceret vin fra Chile til en attraktiv pris. Forkæl dig selv og dine...

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 85,00

  Med Mapuche Caménére Reserva får man en klassisk Reserva med en sofistikeret duft af blommer samt en frugtig smag, der forfører dine smagsløg. Med en smuk rødviolet farve og solide smagsnuancer gør Caménére Reserva sig godt i glasset og på tungen. Carménère Reserva er en flot vin, der kan bruges til de fleste anledninger, om det er hverdag eller fest. 

  DKK 85,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Mapuche har kreeret en forførende Pinot Noir med intense duftnoter af bær, nelliker og ristet kaffe. Den har en krydret smag med røgede noter i eftersmagen. Med sine håndplukkede kvalitetsdruer er Pinot Noir Reserva fra Mapuche en perfekt måde at forkæle smagsløgene på.  Pinot Noir Reserva fra Mapuche har en elegant finish og blød eftersmag.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Carménére Gran Reserva fra Mapuche er en ekstraordinær chilensk vin, der breder sig ud med en storslået og sensuel duft fra mørke bær, chokolade og vanilje. Denne forførende kombination af smagsnuancer forkæler smagsløgene og efterlader en behagelig eftersmag. Carménére Gran Reserva er en perfekt vin til en romantisk middag, gryderetter og fyldige oste. 

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Med sin intense duft af røde bær samt hints af kakao er denne vin et pragteksemplar på en chilensk Cabernet. Rødvinen fra Mapuche har en unik og smagfuld karakter fuld af intensitet og selvsikkerhed. Rødvinen fra Chile har lagret i minimum 12 måneder. Smagen af Cabernet Sauvignon Gran Reserva er velafbalanceret, og eftersmagen er blød og afrundet.

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Den argentinske Malbec fra Echenor opleves som en rund og blød vin. Echenor rødvinen fra Argentina er tør med kraftige noter af brombær og kirsebær. Den argentinske Malbec-drue har en særlig karakteristika og er hurtigt blevet en favorit blandt vindrikkere, og med god grund.Echenor-vinen fra Argentina er velegnet til kødretter eller modne ost.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Pinot Noir Reserve fra Frey Sohler er en karakterfuld tør og frisk Pinot Noir med frugtig sødme og antydninger af kirsebær. Med denne vin får du lækker fransk rødvin, som er en sand fornøjelse for ganen. En karakteristisk frugtig smag kendetegner Frey Sohlers Pinot Noir.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Barrique fra Condamine Bertrand er en smuk smagsmæssig symfoni af peber og ristet kaffe, der efterfølges af vanilje og chokolade i eftersmagen. Med en lækker dyb og intens smag i en medium fyldig vin er franske Barrique en perfelt rødvin for dem, der foretrækker en varm og raffineret vin.  Condamine Bertrands Barrique Rouge fra Frankrig er en blød og...

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Cotes du Ventoux fra Domaine de Boissan er en tør og frugtig rødvin med et krydret udtryk fra det sydfranske Rhône-område, der er anerkendt for sine franske kvalitetsvine med masser af varme og fylde. Cotes du Ventoux er en rigtig god allround rødvin, der altid kan serveres, til hverdag såvel som fest. Med Domaine de Boissan Cotes du Ventoux får du en...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Côtes du Rhône fra Domaine de Boissans er en karakterstærk rødvin med de kraftfulde smagstræk fra Côtes du Rhône-området. Med franske Côtes du Rhône får du en varm og raffineret rødvin med masser af struktur. Domaine de Boissans Côtes du Rhône er velegnet til det danske efterårs- og vinterkøkken og er perfekt til lækre simreretter, gryderetter og...

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med Cuvée Princes d'Orange får man en fransk rødvin med kraftige noter af hasselnød og peber med en kompleks bouquet af vanilje og solbær. Den smagfulde kombination af krydderi og bær giver en dejlig balanceret vin fra Frankrig, der er en excellent smagsoplevelse. Domaine de Boissans Cuvée Princes d'Orange er en smagfuld rødvin, der passer godt til det...

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Sablet Village-rødvinen fra Frankrig har en rig duft og smag af violer og solbær med noter af kaffe.Med blomstrede strejf, søde bær og raffineret kaffe er Domaine de Boissan Sablet Village fuld af smagsnuancer, der sammen skaber en harmonisk vin med både sødme og kant. Domaine de Boissan tilbyder en af de bedste Rhône-rødvine til en rigtig god pris, som...

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 169,00

  Gigondas er fyldt med kraft og saft. Rødvinen har en kraftig næse med en fløjlsblød og varm smag af frugttoner. Netop denne varme og dybe smag gør Domaine de Boissan Gigondas perfekt til de kolde vinterdage, og passer perfekt til vinterens mad såsom simre- og gryderetter. Domaine de Boissan brillierer med endnu en cru vin fra Rhône dalen, som selv den...

  DKK 169,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Bordeaux Supérieur fra Château Le Peuy Saincrit er en frugtig og kraftig Bordeaux vin. Den franske rødvin er elegant i sin smag og oser af klassisk Bordeaux, der ikke er til at stå for. Har man glemt hvad fransk vin kan, så få det genopfrisket her. Rødvinen fra Frankrig er en perfekt madvin, som vil vinde ved iltning en halv time før servering.

  DKK 119,00
Viser 1 - 15 af 240