Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Vine

Vi har vin i alle dens forunderlige og fantastiske afskygninger. Vi har røde, hvide, rosé, mousserende og dessertvine, der er faktisk næsten ikke det AH Vine ikke har. 

Vi har vin fra alle de ikoniske europæiske vinlande såsom Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, og Tyskland. På AH Vine's hylder finder du også et hav af oversøiske vine fra Chile, Argentina, Californien/USA , Sydafrika, Australien og New Zealand.

Er du lidt i tvivl om hvilken vin der passer perfekt til måltidet eller kunne du bare godt tænke dig at prøve kræfter med en helt ny vin? Så kig forbi vores butik eller giv os et ring, vi elsker nemlig at snakke om vin!

Alle vores vine er personligt udvalgt af os, så tøv ikke hvis du har lyst til at høre en god vin-historie. Vi giver også med glæde en lille smagsprøve i butikken, så du kan være sikker på at komme afsted med den helt rigtige vin.

Underkategorier

 • Rødvin
  Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde, og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig , Spanien og Italien . Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!
 • Hvidvin
  Vi har et stort udvalg af udsøgte hvidvine fra hele verden - og vi har med garanti noget for din smag! I vores sortiment finder du hvidvin fra 8 forskellige lande, hvor vi bl.a. kan nævne  Tyskland ,  Frankrig  og  Italien . Kort fortalt: Vi har skønne hvidvine til selv de mest kræsne smagsløg!
 • Mousserende
  Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag. 
 • Rosé
 • Dessert
pr. side
Viser 1 - 12 af 250
 • Vis her
  DKK 69,00

  Vinen fra Mapuche byder på en blød følelse i munden, med en god og velbalanceret struktur. Carmenere dufter af liflig jordbær og krydret træ. Med en mangfoldig kombination af smagsnuancer er denne rødvin fra Chile en sand fornøjelse. Carménère fra Mapuche er en dejlig rund vin til en fantastisk pris, der kan nydes til enhver lejlighed.

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Mapuche har kreeret denne imødekommende Cabernet Sauvignon med en intens og frugtig næse med søde noter fra bl.a. liflige jordbær og hindbær med hints af kakao. I sandhed en delikat kombination der smage lige så skønt, som det lyder. Mapuche Cabernet Sauvignon er en dejlig afbalanceret vin fra Chile til...

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Med Mapuche Caménére Reserva får man en klassisk reserva med en sofistikeret duft af blommer samt en frugtig smag, der forfører dine smagsløg. Med en smuk rødviolet farve og solide smagsnuancer gør Caménére Reserva sig godt i glasset og på tungen. Carménère Reserva er en flot vin, der kan bruges til de fleste anledninger, både til hverdag og fest. 

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Mapuche har kreeret en forførende Pinot Noir med intense duftnoter af bær, nelliker og ristet kaffe. Krydret smag med røgede noter i eftersmagen. Med sine hånplukkede kvalitetsdruer er Pinot Noir Reserva fra Mapuche en perfekt måde at forkæle smagsløgene på.  Pinot Noir Reserva fra Mapuche har en...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Carménére Gran Reserva fra Mapuche er en storslået chilensk vin, der breder sig ud med en storslået og sensuel duft fra mørke bær, chokolade og vanilje. Denne forførende kombination af smagsnuancer forkæler smagsløgene og efterlader en behagelig eftersmag. Carménère Gran Reserva er...

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 109,00

  Med sin intense duft af røde bær samt hints af kakao er denne vin et pragteksemplar på en chilensk Cabernet. Rødvinen fra Mapuche har en unik og smagfuld karakter fuld af intensitet og selvsikkerhed. Rødvinen fra Chile har lagret i minimum 12 måneder. Smagen af Cabernet Sauvignon Gran Reserva er velafbalanceret og eftersmagen er blød og afrundet.

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Colección Carignan fra Apaltague har en dyb, intens rubinrød farve og en stærk aroma af vilde frugter som brombær og kirsebær kombineret med blomstrede notater der minder om Syrah og Pinot Noir. Mere subtile hints af sødme og ceder er også til stede i Colección Carignon. I munden er den frisk, dyb og...

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Den argentinske Malbec fra Echenor opleves som en rund og blød vin. Echenor rødvinen fra Argentina er tør med kraftige noter af brombær og kirsebær. Den argentinske Malbec-drue har en særlig karakteristika og er hurtigt blevet en favorit blandt vindrikkere, og med god grund.Echenor vinen fra Argentina er velegnet til kødretter eller en moden ost.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Pinot Noir Reserve fra Frey Sohler er en karakterfuld tør og frisk Pinot Noir med frugtig sødme og antydninger af kirsebær. Med denne franske rødvin får man en lækker rødvin, som er en sand fornøjelse for ganen. En karakteristisk frugtig smag kendetegner Frey Sohlers pinot noir.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Merlot-vinen fra Condamine Bertrand er tilgængelig, let og drikkevenlig med en duft af solbær og lakrids samt en smag af peber og laurbær. Kombination af friske bær og lakrids, sikrer den franske rødvin en dejlig balance mellem sødme og krydder. Med Merlot vinen får du en fyldig og elegant Merlot fra Frankrig, der også fungerer som en rigtig god madvin.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Syrah fra Condamine Bertrand er en varm og fyldig syrah med silkebløde tanniner og skønne indtryk af røde bær på tungen samt en eftersmag af lakrids. Med denne varme rødvin får man en behagelig balance mellem sødme og krydder, som forkæler smagsløgene. Condamine Bertrand Syrah har en fin balance mellem syre og sødme. Syrah er også en rigtig god madvin.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Lakrids, krydderier og citrus er de gennemgående noter for denne Cabernet Sauvignon fra franske Condamine Bertrand. Denne rødvin har masser af saft og kraft, der efterlader en behagelig smag man ikke glemmer.  Condamine Bertrands Cabernet Sauvignon er en fuldent vin, der er perfekt til vinteren når man trænger til et godt glas vin.

  DKK 89,00
Viser 1 - 12 af 250